Produse noi

Blog de Bijuterii Simply Chic

Recomandare de Vacanta: Cerceii Ciorchine

Soare, mare, cina pe terase – vacanța mult așteptată a venit…. Dar ai împachetat cerceii de vacanță? Manualul de Stil Simply Chic îți recomandă să adaugi neapărat în bagaj cerceii ciorchine pentru un look feminin și relaxat.

Citeste mai multe...
Ce Sunt Bijuteriile Smart?

Bijuteriile SMART sunt bijuteriile care au posibilități multiple de purtare, astfel încât de fiecare dată când le porți pare că ai ales altă bijuterie. Acest articol îți prezintă câteva exemple de bijuterii SMART din oferta boutique-lui online www.SimplyChic.ro.

Citeste mai multe...
Misterul Perlei Negre: Cum Purtam Bijuteriile cu Perle Negre?

Laleaua neagră, trandafirul negru, perla neagră – 3 simboluri fascinante și misterioase. Acest articol prezintă perlele de cultură negre și îți oferă câteva sugestii de asortare a lor pentru un efect sofisticat și memorabil.

Citeste mai multe...
Cum Asortam Bijuteriile Rose?

Bijuteriile rose au devenit deja clasice, câștigându-și locul lângă cele din aur galben și argint. Chiar dacă sunt sofisticate și feminine, ezităm să le alegem, neștiind cum să le asortăm. Acest articol îți oferă sugestii utile despre cum poți asorta bijuteriile...

Citeste mai multe...
Cum Cumpar Online Bijuterii?

În acest articol vei gasi un Ghid de Cumpărături Online pentru Bijuterii în 10 Pași, pentru a lua decizii informate când cumperi online bijuterii și a minimiza riscurile acestei acțiuni. Prețurile bijuteriilor de valoare sunt ridicate. Deseori le oferim cadou celor...

Citeste mai multe...
Ce Sunt Cristalele Swarovski?

Bijuteriile cu cristale Swarovski au castigat in ultima perioada apreciere si popularitate datorita fascinatiei pe care o exercita reflexiile lor speciale si a frumuseții bijuteriilor in care sunt montate. Acest articol prezinta succint ce sunt cristalele Swarovski,...

Citeste mai multe...
Bijuterii Semnul Infinitului, Cadouri Ideale

Bijuteriile cu semnul infinitului au devenit foarte populare în ultima perioadă. Simbolistica bijuteriilor cu semnul infinitului este legată de dragoste veșnică, eternitate și perfecțiune.

Citeste mai multe...
Colectia bijuterii Carat 1934 @ Simply Chic

Formele senzuale ale bijuteriilor Carat 1934 se îmbină cu designul clasic pentru a încânta inimile iubitoarelor de bijuterii. Alege acum o piesă Carat 1934 ca și semnătură a stilului tău și transformă-ți visul de glamour în realitate.

martie 21, 2017 Branduri Simply Chic
Citeste mai multe...
Cum Aleg Bijuteriile pentru Micuta Rochie Neagra (Little Black Dress)?

Pentru a pune in valoare Micuta Rochie Neagra din garderoba ta si a o re-crea de fiecare data cand o porti, Manualul de Stil Simply Chic ti-a pregătit cateva secrete legate de alegerea bijuteriilor potrivite, in functie de stil, ocazie, preferinte personale.

Citeste mai multe...
Cum Aleg Bijuteriile pentru o Rochie Rosie, Mov, Verde, Albastra sau Alta Culoare Intensa?

Bijuteriile sunt acele mici plăceri ale vieții de care ne bucurăm toate, sunt punctul de pe chic-ul ținutei noastre. Dar ce facem cu rochiile / ținutele în culori tari, intense, saturate (ex. rosu, mov, verde, albastru), cum alegem bijuteriile pentru ele pentru a...

Citeste mai multe...
1 2 3 All