Ce Sunt Cerceii Ciorchine?

Data ultimei actualizări aug 28, 2018

Categorii Manual bijuterii Simply Chic

Taguri cercei, ciorchine, Simply Chic, manual bijuterii

Cerceii Ciorchine sunt o formă particulară de cercei care au partea de ornament compusă din elemente decorative (pietre, perle, etc) prinse și grupate în forma unui ciorchine de strugure, de unde îi vine și numele. Cel mai adesea tija care susține clusterul de pietre decorative este cu închidere franceză (tija cu capăt liber).

Cercei chiorchine pentru brunete

Cerceii Ciorchine sunt recomandați pentru a adăuga un plus de feminitate ținutei tale, ei mergând foarte bine cu o coafură cu bucle relaxate, dar și cu un coc lejer pe ceafă. Sunt ideali pentru ținutele de vară sau pentru ocaziile romantice.

Cercei ciorchine pentru blonde si roscate

Pentru motive practice, dacă cerceii tăi ciorchine au închidere franceză, îți recomandăm ca după ce ai pus în ureche cerceii, să strângi capătul liber al tortiței către lobul urechii tale, pentru a evita astfel o eventuală ieșire din ureche. De asemenea, înainte de a pune cercelul în ureche, scutură-l ușor, astfel ciorchinele să arăte cât mai natural.

Recomandarea Simply Chic este să adaugi în cutia ta de bijuterii cel puțin o pereche de Cerceii Ciorchine, în contrast cu părul tau și eventual asortați la culoarea sau machiajul ochilor sau al buzelor tale, pentru a-ți pune în valoarea frumusețea.

Click Chic mai jos pentru a alege Cerceii Ciorchine potriviți stilului tău.
http://simplychic.ro/cercei-ciorchine