Ce Sunt Cerceii Creole?

Data ultimei actualizări apr 11, 2019

Categorii Manual bijuterii Simply Chic

Taguri cercei, creole, Simply Chic, manual bijuterii

Cerceii Creole sunt cerceii care priviți din profil arată ca un cerc, oval sau altă formă, complet / parțial închisă, ce trece prin lobul urechii. Sunt cercei extrem de feminini care au revenit spectaculos în atenția iubitoarelor de bijuterii. Anumite creole evocă un stil retro, fiind o formă de cercei folosită din totdeauna, în timp ce altele aduc un aer foarte fresh și modern. Creolele mari și subțiri respiră un aer tineresc, pe când variantele mai mici și robuste sunt mai conservatoare.

Ce sunt cerceii creole?

Cerceii Creole pot fi integral din metal, de la variantele prețioase (aur, argint) la aliaje de oțel inoxidabil, parțial sau total decorate cu pietre semiprețioase pentru un plus de glamour. Cerceii creole decorați cu zirconii multifațetate pot avea de la una sau mai multe zirconii, montate pe fața lor, uneori chiar și pe interior pentru un efect spectaculos, sau pot fi decorate complet într-o înșiruire de reflexe fascinante. Există și varianta de cercei creole clasici cu pietre detașabile (zirconii, perle de cultură), care îți permit să le porți în mai multe variante în funcție de ocazie și ținută.

Ce sunt cerceii creole?

Cerceii creole complete (rotunde, ovale, pătrate sau alte forme), se închid cu o tijă care îi unește capetele, tijă fixă sau basculantă (varianta preferată), prevăzută sau nu cu o siguranță care opune rezistență, nelăsând cercelul să se deschidă de la sine. Cerceii creole parțiale (ex. semicercuri) au sistemul de închidere cu fluturaș care alunecă pe o tijă. Și acest sistem permite asigurarea sa, printr-un canal mic, terminal, al tijei în care se blochează fluturașul la o alunecare accidentală și nedorită.

Ce sunt cerceii creole?

Cerceii creole complete (rotunde, ovale, pătrate sau alte forme), se închid cu o tijă care îi unește capetele, tijă fixă sau basculantă (varianta preferată), prevăzută sau nu cu o siguranță care opune rezistență, nelăsând cercelul să se deschidă de la sine. Cerceii creole parțiale (ex. semicercuri) au sistemul de închidere cu fluturaș care alunecă pe o tijă. Și acest sistem permite asigurarea sa, printr-un canal mic, terminal, al tijei în care se blochează fluturașul la o alunecare accidentală și nedorită.

Ce sunt cerceii creole?

O atenție aparte au primit în ultima perioadă cerceii creole mici de tipul huggies, care par că îmbrățisează lobul urechii. Sunt comozi și foarte apreciați pentru ținutele business, adăugând o notă de chic personală.

Click Chic mai jos pentru a alege Cerceii Creole potriviți stilului tău.
http://simplychic.ro/cercei-creole