Produse noi

Ce Sunt Cerceii Huggies?

Data ultimei actualizări apr 11, 2019

Categorii Manual bijuterii Simply Chic

Taguri cercei, huggies, Simply Chic, manual bijuterii

Cerceii Huggies sunt o varietate de cercei creole cu diametru mai mic și cu lățime mai mare, fiind astfel foarte aproape de lobul urechii și îmbrățișându-l la propriu. Sunt o formă foarte modernă de cercei, ei combinând practicalitatea cerceilor stud / buton cu feminitatea cerceilor creole.

Ce sunt cerceii huggies?

Cerceii Huggies sunt confecționați din metal (argint, aur, oțel inoxidabil, etc) și pot fi decorați cu pietre semiprețioase (zirconii, safire, cristale Swarovski, etc), montate izolat pentru luciri discrete, sau decorați complet, pentru un efect special de glamour. Aceste pietre pot fi și detașabile într-o combinație de Huggies și cercei picătură, oferindu-ți posibilitatea de a-i purta în mai multe variante. 

Ce sunt cerceii huggies?

Profilul Cerceilor Huggies poate avea orice formă de la rotundă sau ovală (cele mai des întâlnite) la pătrate, dreptunghiulare, forme de inimi, forme neregulate, etc. Ca și orice creole, avem Cercei Huggies compleți (cu profil închis) sau parțiali (cu profil deschis). Cerceii Huggies compleți au sisteme de închidere cu balama situată la tija ce trece prin lobul urechii, sau în partea de jos, caz în care tija e fixă și cercelul e compus din 2 semicercuri unite prin respectiva balama. Cerceii Huggies parțiali se închid cu fluturaș.

Ce sunt cerceii huggies?

Cerceii Huggies sunt foarte indicați la ținutele business aducând o notă discretă de rafinament. Totoodată pot decora plăcut o ținută casual prin feminitatea pe care o induc. Foarte populari în ultima perioadă, Cerceii Huggies sunt mici, dar vizibili, cu siguranță un must have în garderoba ta. Alege ca și primă pereche de Cercei Huggies, cea mai versatilă opțiune din metal simplu (argint, aur, etc) și pe urmă adaugă variații decorate cu pietre semiprețioase încastrate sau detașabile.

Click Chic mai jos pentru a alege Cerceii Huggies potriviți stilului tău.
http://simplychic.ro/cercei-huggies