Produse noi

Ce Sunt Cerceii Stud sau Buton?

Data ultimei actualizări apr 11, 2019

Categorii Manual bijuterii Simply Chic

Taguri cercei, stud, buton, Simply Chic, manual bijuterii

Cerceii Stud / Buton sunt cerceii care au ca element comun o tijă ce trece prin lobul urechii și se închide cu o parte finală denumită fluturaș, prin tragere-împingere, sau cu un șurub dacă tija are filet. Este așa numitul sistem tip fluturaș / șurub. Partea decorativă, singura care se vede pe lobul urechii, poate fi din pietre (perle, diamante, alte cristale), sau doar metalică (bobițe sau alte forme).

Ce sunt cerceii stud / buton?

Cerceii Stud cu diamant sunt cunoscuți sub numele de Solitaire datorită efectului spectaculos pe care îl creează pe lobul urechii. Aceștia sunt un must have în orice garderobă, deoarece pot fi purtați la o multitudine de ținute de la jeans la ținute business sau chiar la rochia de mireasă. Alternativele accesibile ale acestor cercei înlocuiesc diamantele cu zirconii multifațetate sau cristale Swarovski prinse cu 3, 4 sau 6 piciorușe care le fixează și le pune în valoare.

Ce sunt cerceii stud / buton?

Cerceii Stud cu perle sunt foarte apreciați, ei adăugând o notă de rafinament oricărei ținute. Cei mai populari sunt cei cu perle de cultură de apă dulce sau perle de apă sărată (ex. de la Marea Sudului), fiind foarte variați ca și culoare, formă sau dimensiune.  Dimensiunile lor se referă la cât măsoară perlele. Pentru perlele rotunde, dimensiunea este diametrul, iar pentru cele neregulate, dimensiunile menționate vor include minimul și maximul măsurat în mm. Cerceii buton cu perle care arată bine pe orice lob de ureche sunt cei de diametrul 8-10 mm. Forma perlei poate fi rotundă (perfect rotundă sau ușor aplatizată), sau neregulată (formă baroc). De o eleganță clasică, acești cercei capătă străluciri speciale prin adăugarea unei luciri de zirconia lângă perla centrală.

Ce sunt cerceii stud / buton?

Cerceii Stud metalici au partea de decor din metal (argint, aur, oțel inoxidabil), și sunt mai potriviți unor ținute casual. Ușor de întreținut și de asortat. Pentru toți cerceii Stud, partea metalică, tija și fluturașul / șurubul, chiar dacă nu se văd, sunt foarte importante, deoarece determină viața produsului. Un argint 925 rodiat sau un oțel inoxidabil placat cu ioni va garanta păstrarea proprietăților lor în timp. 

Ce sunt cerceii stud / buton?

SimplyChic.ro îți recomandă să alegi cei mai potriviți cercei de tip Stud / Buton: neapărat clasica perlă albă și clasica perlă neagră, iar apoi culorile care îți pun în valoare ochii, părul și fața. Nu uita nici de variantele de Diamond Stud / Solitaire. Ideali la păr scurt, mediu sau lung, cerceii Stud / Buton sunt recomandați ca și cercei pentru ținutele office. Pot fi adaptați cu ușurință și la ținute casual sau glamour cu ajutorul vestimentației. Dintre toate bijuteriile, cerceii sunt vitali pentru a lumina fața și privirea ta, aidoma rimelului din trusa de machiaj.

Click Chic mai jos pentru a alege Cerceii Stud sau Buton potriviți stilului tău.
http://simplychic.ro/cercei-stud-sau-buton