Produse noi

Cum Aleg Bijuteriile pentru o Rochie Rosie, Mov, Verde, Albastra sau Alta Culoare Intensa?

Cum aleg bijuteriile pentru o rochie roșie, mov, verde, albastră sau altă culoare intensa, saturată, tare?

Bijuteriile sunt acele mici plăceri ale vieții de care ne bucurăm toate zilnic, sunt accesoriile-accent, punctul de pe chic-ul ținutei noastre. Dar ce facem cu rochiile / ținutele în culori intense, tari, saturate (ex. roșu, mov, verde, albastru), cum alegem bijuteriile pentru ele pentru a păstra echilibrul estetic conform principiului de eleganță Less is More?

Primul răspuns primit de la clientele noastre, și cel mai intuitiv, este să alegem o bijuterie în aceeași culoare cu vestimentația, mergând astfel pe principiul asortării monocromatice, o variantă sigură, cuminte, deja cunoscută. În acest articol vom aborda însă alte alternative de asortare a bijuteriilor la rochiile sau ținutele în culori intense, tari, așa numitele culori saturate cromatic (roșu, mov, verde, albastru). Aceste culori captează intens privirea și sunt în sine puncte de focus, motiv pentru care vom alege câteva exemple de asortări pe fiecare culoare care să potențeze atât culoarea respectivă cât și bijuteria aleasă.

Cum aleg bijuteriile pentru o rochie roșie?

Roșul este pasional, intens, plin de viață. Rochiile roșii sunt ideale pentru brunete și pot fi accesorizate minunat cu bijuterii negre (ex. un enigmatic set de perle de cultură negre) care contrastează minunat într-un duet rafinat. Rochiile roșii merg foarte bine cu bijuterii alb-negru fie că e vorba de perle, cristale sau combinația între ele, trio-ul alb-negru-roșu fiind considerat un clasic. Pentru gusturile mai îndrăznețe, pot fi alese și bijuterii care conțin un pic de roșu, alături de culori cu grad de saturație similar.

Click Chic pentru a vedea și alte variante de Bijuterii pentru Rochia Roșie.

Cum aleg bijuteriile pentru o rochie rosie? Cum aleg bijuteriile pentru o rochie rosie?
Cum aleg bijuteriile pentru o rochie rosie? Cum aleg bijuteriile pentru o rochie rosie?

Cum aleg bijuteriile pentru o rochie mov sau violet?

Movul și violetul sunt culori senzuale, cu parfum coloristic sofisticat, alese de persoane cu suflet artistic. Rochiile mov sau violet cer bijuterii cu perle de cultură argintii sau o combinație de alb, argintiu și negru, pentru a sublinia fascinația movului. Contrastul dintre mov / violet și verde permite și chiar recomandă alegerea unor bijuterii verzi, eventual cu alb, sub forma clasicelor cristale zirconia sau chiar a unor combinații mai inedite de perle de cultură albe cu piele naturală verde.

Click Chic pentru a vedea și alte variante de Bijuterii pentru Rochia Mov sau Violet.

Cum aleg bijuteriile pentru o rochie mov sau violet? Cum aleg bijuteriile pentru o rochie mov sau violet?
Cum aleg bijuteriile pentru o rochie mov sau violet? Cum aleg bijuteriile pentru o rochie mov sau violet?

Cum aleg bijuteriile pentru o rochie verde?

Verdele este o culoare veselă, optimistă și proaspătă, indiferent că e verde lime sau verde mentă. Poate fi asortat minunat cu perle de cultură de culoare negru indigo, adică acele perle negre al căror sidef are luciri indigo. Misterul perlelor indigo, cu sau fără perle albe alăturate, va fi accentuat de izul fresh al culorii verzi. De asemenea, rochia ta  verde poate fi accesorizată cu bijuterii de culoarea părului (ex. un maro cognac pentru un păr roșcat). Să nu uităm de povestea de iubire verde – mov, care permite asocierea ținutelor verzi cu bijuterii cu cristale zirconia mov, violet, lavandă. 

Click Chic pentru a vedea și alte variante de Bijuterii pentru Rochia Verde.

Cum aleg bijuteriile pentru o rochie verde? Cum aleg bijuteriile pentru o rochie verde?
Cum aleg bijuteriile pentru o rochie verde? Cum aleg bijuteriile pentru o rochie verde?

Cum aleg bijuteriile pentru o rochie albastră?

Albastrul intens, saturat este o culoare energetică și elegantă (ex. albastru regal sau albastru cobalt).  Rochia ta albastră cere bijuterii cu sclipiri de diamante albe (zirconia sau cristale Svarowski) care vor reflecta cu succes nuanța rochiei. O variantă mai delicată sunt perlele de cultură albe și argintii într-un contrast plăcut și rafinat. O ținută de culoare albastră va fi potențată de bijuterii în culori neutre gen gri cărbune cu luciri de cristale și metalice. Dacă vrei să adaugi o culoare lângă rochia ta albastru regal, alege o bijuterie cu cristale roz fucsia și albe. E o combinație mai îndrăzneață, dar inspirată.

Click Chic pentru a vedea și alte variante de Bijuterii pentru Rochia Albastră.

Cum aleg bijuteriile pentru o rochie albastra royal? Cum aleg bijuteriile pentru o rochie albastra royal?
Cum aleg bijuteriile pentru o rochie albastra royal?
Cum aleg bijuteriile pentru o rochie albastra royal?

Desigur, exemplele pe care le-am ales nu sunt exhaustive, imaginația nu cunoaște limite și alegerile estetice sunt foarte personale, fiind o expresie a sufletului nostru și a modului în care percepem cromatica vieții noastre. Dacă ai o rochie în culorile de mai sus, te invităm să ne spui cum o accesorizezi cu bijuterii în funcție de ocazie. Dacă ți-a plăcut acest articol, te invităm să îi dai Like & Share. Sharing is Caring!

Click Chic pe poze și linkurile din text și de mai jos pentru a vizualiza produsele la care se referă articolul nostru (pe pagina fiecărui produs ai și sugestiile de asortare cu bijuteriile și poșetele de seară / clutch-urile Simply Chic cele mai potrivite).