Cum Aleg Bijuteriile pentru Rochia Gri?

Gri-ul este o culoare neutră, obținută combinând albul pur cu negrul misterios. Este una dintre cele mai folosite culori în sezonul rece, fie ca e vorba de un palton de lână, pulovăr de cașmir sau o rochie office. Cum alegem însă bijuteriile pentru ținuta gri pentru a o pune cât mai bine în evidență și a evita monotonia? Îți propunem în acest articol 2 categorii de asortare a bijuteriilor la rochia gri sau orice ținută pe culoarea gri.

Principiul Folosirii Contrastelor în Alegerea Bijuteriilor

Prima variantă de alegere a bijuteriilor pentru o rochie / ținută gri se bazează pe crearea unui contrast cromatic plăcut ochiului între gri-ul cuminte, rafinat și bijuteriile alese. Contrastul poate fi obținut din alegerea unor bijuterii placate cu aur roz sau aur galben; a unor bijuterii cu perle de cultură colorate; a unor bijuterii cu pietre semipretioase gen zirconii, granate sau a bijuteriilor cu textil colorat. Gri-ul se asortează excelent cu roșu, violet, verde smarald, albastru regal, dar si cu metalicele aurii sau rose. Restul accesoriilor pot să completeze această asortare sau să rămână gri, neutre, pentru a păstra accentul pe bijuterii. Nu uita, machiajul va adăuga armonie în cromatica aleasă.

Cum Aleg Bijuteriile pentru Rochia Gri? Cum Aleg Bijuteriile pentru Rochia Gri?
Cum Aleg Bijuteriile pentru Rochia Gri? Cum Aleg Bijuteriile pentru Rochia Gri?

Principiul Asortării Ton la Ton în Alegerea Bijuteriilor

A doua variantă de a alege bijuterii pentru o rochie / ținută gri folosește asortarea ton la ton, ceea ce recomandă toate bijuteriile din argint fără pietre; bijuteriile din argint cu zirconii albe, negre; bijuteriile cu perle de cultură argintii sau combinația de perle de cultură albe, argintii, negre. Pentru a deveni chic o asemenea ținută neutră, adaugă mereu o pată de culoare (roșu, violet, fucsia, verde, etc) prin alte accesorii (poșetă, eșarfă, mănuși, etc), sau produse de make up (ex. un ruj roșu). Evită monotonia, asigurându-te că ai un accent coloristic, chiar dacă este doar în ramele ochelarilor sau în manichiură. Detaliile fac mereu diferența în definirea propriului tău stil.

Cum Aleg Bijuteriile pentru Rochia Gri? Cum Aleg Bijuteriile pentru Rochia Gri?
Cum Aleg Bijuteriile pentru Rochia Gri? Cum Aleg Bijuteriile pentru Rochia Gri?

Sperăm că aceste sugestii să îți ofere idei de asortare a bijuteriilor la rochia / ținuta gri și să te ajute să o scoți din dulap și să o pui în valoare cu accesoriile potrivite. Gri-ul poate fi la fel de chic ca și negrul!

Click Chic mai jos pentru a vedea o selecție de bijuterii Simply Chic care pot fi asortate la culoarea gri bazat pe unul dintre principiile de mai sus.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invităm să îi dai Like & Share. Sharing is CHIC!