Produse noi

Oferte speciale

Cum Porti Cerceii cu Perle Albe?

Cum porți o pereche de cercei cu perle albe?

Perlele au fost considerate mereu un simbol al eleganței prin luciul lor sidefat, atât de discret și de misterios. În mod special, cerceii cu perle albe au darul de a-ți lumina fața și privirea, definind în același timp un stil rafinat, aristocrat. Pentru a potența la maxim efectul cerceilor cu perle albe, manualul de bijuterii Simply Chic îți propune mai jos câteva sugestii de asortare a lor, cu eșarfele din garderoba ta.

Eșarfa cu buline albe sau buline pe fundal alb

Eșarfa cu buline este prima care cere cercei cu perle în urechi, deoarece potrivirea formelor oferă o estetică plăcută ochiului uman. Perlele indicate sunt cele rotunde, în cercei de tip buton (cu o perlă) sau perle multiple de mărimi diferite, care pot fi completate cu luciri discrete de zirconii. Dacă decizi să legi eșarfa la baza gâtului, îți recomandăm să pastrezi cerceii pe lobul urechii. Dacă însă ai un gât lung, poți liniștită să porți cercei de tip picătură.

Esarfa buline alb negru cu cercei perle buton Esarfa buline alb negru cu cercei perle cu tortita Esarfa buline alb albastru cu cercei perle zirconii

Eșarfa imprimată cu fundal alb

Indiferent că alegi un imprimeu floral, geometric sau fantezist, fundalul alb are menirea să pună în valoare sideful perlelor din cercei, aidoma unui reflector care luminează perla. Dacă alegi eșarfe de tip infinit, bogate, îndrăznește să le asortezi cu cercei cu perle de tip picătură, ciorchine sau chiar creole cu perle. Vei proiecta astfel cu succes, un look feminin, dar echilibrat.

Esarfa fundal alb cu cercei perle picatura Esarfa fundal alb cu cercei perle ciorchine Esarfa fundal alb cu cercei perle creole

Eșarfa imprimată cu culori închise

În acest caz, asortarea eșarfei tale cu cerceii cu perle albe se bazează pe principiul contrastului absolut. Perla albă va fi accentuată prin discrepanța care apare aici. Dihotomia coloristică de tip zi-noapte subliniază frumusețea perlei și a imprimeului. Pentru un efect și mai spectaculos, poți alege perle în cercei de tip picătură, montate în argint placat cu aur galben sau rose (în funcție de culoarea părului și culorile din eșarfă).

Esarfa culori inchise cu cercei buton perle zirconii Esarfa culori inchise cu cercei perle picatura Esarfa culori inchise cu cercei perle creole picatura


Eșarfa imprimată cu culori închise și vagi accente albe

Ultima variantă e o combinație de asortare pe bază de contrast și potrivire în același timp. Contrastul e creat între sideful perlei albe și culorile închise ale imprimeului, iar potrivirea e dată de accentele albe care atrag atenția. Privirea va pendula între albul perlei și inserțiile din eșarfă. Efectul de chic absolut aici este dat de finețea detaliilor albe din imprimeu, preferabil sesizabile doar de aproape. Dacă alegi variantele de cercei picătură sau ciorchine, contrastul va fi accentuat de proximitatea perlei de eșarfă.

Esarfa fundal inchis cu alb cu cercei perle cu tortita Esarfa fundal inchis cu alb cu cercei perle picatura Esarfa fundal inchis cu alb cu cercei perle ciorchine


O recomandare de final: asortarile mai sus menționate pot fi aplicate și în cazul rochiilor sau bluzelor cu imprimeu, care pot fi la rândul lor aduse la viață cu ajutorul unor cercei cu perle albe.

Click Chic mai jos pentru a alege cerceii cu perle albe de cultură potriviți eșarfelor din garderoba ta.