Recomandare de Vacanta: Cerceii Ciorchine

Soare, mare, cina pe terase – vacanța mult așteptată a venit…. Dar ai împachetat cerceii de vacanță? Manualul de Stil Simply Chic îți recomandă să adaugi neapărat în bagaj cerceii ciorchine pentru un look feminin și relaxat.

Recomandare de Vacanta: Cerceii Ciorchine Recomandare de Vacanta: Cerceii Ciorchine Recomandare de Vacanta: Cerceii Ciorchine

Cerceii ciorchine sunt cerceii compuși din perle, pietre sau mărgele, aranjate sub forma unui ciorchine de strugure. Acest decor este atașat unei tortițe cu închidere franceză (tortiță liberă) sau omega (tortiță închisă) sau unui suport de închidere cu fluturaș (mai rar). Fascinația cerceilor ciorchine vine din jocul pe care aceste componente îl au, fiecare perluță fiind prinsă individual, având ca atare o anume lejeritate de mișcare. Dacă alegi o pereche de cercei ciorchine cu perle de cultură de culori diferite, de fiecare dată când îi aranjezi prin scuturare ușoară, vei obține un aspect diferit, în funcție de felul cum se așează componentele sale. Sunt ideali și la un lob al urechii mai mare, pentru că se mută centrul atenției pe decorul ciorchine. Poți alege culori clasice (cerceii ciorchine cu perle de cultură albe; cerceii ciorchine cu perle de cultură alb roz, gri argintiu și negru indigo; cerceii ciorchine cu perle de cultură ivory, cafeniu, ciocolatiu) sau combinații îndrăznețe (cerceii ciorchine cu perle de cultură roz intens, albastru cobalt, gri liliac; cerceii ciorchine cu perle de cultură bej nisipiu, portocaliu, corai).

Recomandare de Vacanta: Cerceii Ciorchine Recomandare de Vacanta: Cerceii Ciorchine Recomandare de Vacanta: Cerceii Ciorchine

Cerceii ciorchine pot fi purtați cu o pălărie și ochelari de soare în timpul zilei, iar seara pot fi asortați la un coc lejer pe ceafă, look care va pune în evidență bronzul tău superb. Cerceii ciorchine încadrează frumos buclele unei coafuri relaxate de vacanță și adaugă feminitate unei tunsori scurte. Poți alege culori care să se asorteze cu ochii tăi, cu părul sau cu rujul și/sau oja. Cerceii ciorchine pot fi asortați la coliere sau brațari multișir, dar pot fi purtați și singuri ca și o declarație de stil.

Și un mic secret de final: în lunile reci, alege o zi mohorâtă când să mergi la birou cu acești cercei ciorchine care te-au însoțit în vacanță, ca și accesoriu la o camașă sau un pulovăr. Ei îți vor șopti discret în acorduri de salsa sau freamăt de val de mare și îți vor aduce aminte cu drag de frumoasa ta vacanță. Fața ta va radia, buzele vor zâmbi și nimeni nu va ști care este micul tău secret.

Click Chic mai jos pentru a vizualiza cerceii ciorchine din oferta Simply Chic.
http://simplychic.ro/cercei-ciorchine

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invităm să îi dai Like & Share. Sharing is CHIC!