Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Brățară / colier Valero Pearls cu piele naturală albastru cobalt și perle de cultură albe

Br000076

DA

Ai de ales: o brățară statement cu 4 șiruri sau un colier pe gât (Colier Guler) cu 2 șiruri, ambele cu perle de cultură de apă dulce, albe, înșirate elegant pe piele naturală albastru cobalt. Dimensiunile brățării / colierului desfășurat sunt de 82 cm x 9,91 mm, iar perlele au diametru de 6 mm. Sistemul de închidere e tip gaică de nasture, cu un oval din aliaj metalic de calitate și 3 poziții de închidere care permit reglarea brățării / colierului în funcție de grosimea încheieturii / gâtului. Aliajul e placat cu ioni (IP) pentru a-și păstra proprietățile în timp. În plus, colierul poate fi purtat și într-un șir ca și un colier lung din perle (Colier Opera).

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 7 poze și 1 video de produs.

Simply Chic: Valero Pearls.

Detalii

289,00 lei

Detalii produs

Compoziție Perle de cultură de apă dulce, albe; piele naturală albastru cobalt; aliaj metalic placat cu ioni (IP).
Greutate 43 gr.
Dimensiuni 82 cm x 9,91 mm; diametru perle 6 mm.
Ambalaj Cutie originală + certificat Valero Pearls.
Livrare 2-3 zile lucrătoare, prin Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. Termenul exact de livrare este confirmat prin email după plasarea comenzii.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Valero Pearls

Colecția Valero Pearls @ Simply Chic.

Valero Pearls este brandul de bijuterii care face din perlele de cultură de apă dulce un cult și un mod de viață. Orice connaisseur în domeniul bijuteriilor recunoaște feelingul special dat de perle, atât celei care le poartă, cât și celor care o admiră. Eleganță, rafinament, distincție. Valero Pearls oferă o selecție atentă de piese, cu o varietate de colori, pentru a satisface toate dorințele și toate exigențele unei clientele sofisticate.

Perlele Valero sunt recunoscute ca fiind printre cele mai apreciate perle naturale la nivel mondial. Aceasta, în combinație cu o tradiție impresionantă de prelucrare a bijuteriilor, fac din piesele colecției Valero, motive serioase de a aduce zimbetul pe fața oricărei femei. Materialele care scot în evidență frumusețea perlelor sunt: argintul veritabil sterling, rodiat pentru a păstra strălucirea bijuteriei, cristalele zirconia cubice, pielea și accentele de organza, toate oferind un aer trendy, unor piese de altfel cu design atemporal.

Sufletul feminin în sine este o perlă: sensibil, delicat, oferind un curcubeu de nuanțe și trăiri prin straturile de sidef depuse de-a lungul timpului. Îndrăznește să îți creezi un stil personal cu produsele Valero Pearls, permite-ți să fii sedusă de frumusețea reflexiilor delicate ale perlelor, și de ce nu, sedu la rândul tău pe cei care te admiră.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: