Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Brățară dublă ZEEme argint cu perle de cultură alb caisă liliac

Br000036

DA

După perlele de cultură albe, combinația alb caisă liliac este cea mai versatilă, întrucât aceste culori reflectă sideful specific perlelor într-un mod foarte elegant. Brățara aceasta înșiră pe elastic perle de cultură de apă dulce, cu diametru de 8-9 mm, pe două șiruri fixate între ele cu 3 inserții din argint 925, rodiat. Estetica ei impresionează și personalizează încheietura ta.

Mai multe informații in tabelul de detalii și cele 3 poze și 1 video de produs.

Simply Chic: ZEEme.

269,00 lei

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; perle de cultură de apă dulce.
Greutate 33,42 gr.
Dimensiuni 19 cm.
Ambalaj Cutie + certificat original ZEEme.
Livrare 2-3 zile lucrătoare, prin Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. Termenul exact de livrare este confirmat prin email după plasarea comenzii.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: