Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Brațară Glanzstücke cerc filigran argint

Br000177

DA

O brățară delicată din Argint 925, cu un pandantiv format cerc / inel, model răsucit, în filigran. Lungimea brățării este de 17 cm, plus o extensie de 3 cm pentru a o adapta oricărei încheieturi. Pandantivul cerc / inel are diametru de 18 mm, acesta fiind incorporat în lanț (nu poate fi detașat). O brățară modernă, chic.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 4 poze și 1 video de produs.

Simply Chic: Glanzstücke München.

Detalii

289,00 lei

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat.
Greutate 1,38 gr.
Dimensiuni 17 cm + 3 cm extensie; diametru pandantiv 18 mm.
Ambalaj Plic piele original + certificate Glanzstücke.
Livrare 2-3 zile lucrătoare, prin Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. Termenul exact de livrare este confirmat prin email după plasarea comenzii.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Glanzstuecke

Colecția Glanzstücke @ Simply Chic.

Bijuteriile Glanzstücke de la Munchen spun o poveste de viață, legând aceste creații unice de momente cheie din existența oricărei femei, momente când ne dorim să spunem Te Iubesc, Îți Mulțumesc, Sunt Aici pentru Tine, etc, dar cuvintele sunt sau par prea puține. Create de o echipa de bijutieri din München, acestea combină argintul sterling 925, cu simboluri magice, adaugând perle, zirconii cubice, piele naturală, șnururi colorate din bumbac, pentru a exprima cât mai autentic sentimentele. În centrul colecției Glanzstuecke sunt brățările cu piese asortate în coliere, cercei, etc. Atu-ul acestor bijuterii simple si elegante constă în abilitatea lor de asortare, ele putând fi combinate după voia inimii, pentru crearea unui look propriu și autentic. Alăturând aceste piese după imaginația fiecăreia, orice femeie își poate crea și re-crea stilul după inspirația de moment, selectând din colecția Glanzstücke exact bijuteriile care o reprezintă în acel moment.

Alege acum o bijuterie Glanzstücke pentru prietena, iubita, logodnica, soția, mama, sora, fiica.. doamna specială din viața ta. Marchează momentele frumoase din viață cu o amintire memorabilă.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: