Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Brățară multișir Orchira cu perle și granate

Br000043

NU

O brățară statement veritabilă: 5 șiraguri de perle de cultură de apă dulce și granate neregulate, într-un dans fascinant de culori (alb, roz pal, gri argintiu, gri cărbune și roșu granat). Dimensiunile pietrelor sunt de 4-8 mm, toate înșirate pe elastic pentru maxim de confort. Brățara poate fi  purtată cu toate șiragurile pentru un efect maxim, sau doar cu câteva în funcție de cromatica ținutei. De asemenea, șiragurile pot fi aliniate paralel, cuminte, sau rotite într-o împletitură. E doar alegerea ta. O investiție chic în feminitate.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 4 poze și 1 video de produs.

Simply Chic: Orchira.

Detalii

Detalii produs

Compoziție Perle de cultură de apă dulce, granate.
Greutate 50 gr.
Dimensiuni 19 cm.
Ambalaj Cutie / săculeț original(ă) + certificat Orchira.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Orchira

Colecția Orchira @ Simply Chic.

Cu sediul în Edinburgh, Scoția, Orchira este o marcă de referință pe piața bijuteriilor cu perle din Marea Britanie. Creațiile Orchira sunt azi recunoscute atât în Marea Britanie, cât și în restul Europei sau Japonia. Fondatoarea firmei și a mărcii Orchira este doamna Shan You, care a combinat pasiunea sa de copilă pentru bijuteriile hand made, cu experiența sa de profesionist în acest domeniu și bineînțeles cu viziunea sa de leader și director creativ Orchira.

Brandul Orchira este dedicat excelenței și se definește ca și marca care oferă bijuterii speciale cu perle de cultură, pentru a pune în valoare frumusețea naturală a fiecărei femei. Toate piesele Orchira sunt create de către o echipa talentată de designeri scoțieni și francezi, și realizate manual în Europa, cu materii prime de cea mai înaltă calitate, respectând toate standardele etice și de mediu.

Orchira este cunoscută și pe piața românească, fiind considerată un brand al vedetelor. Blogul Stilago pune semnul egalului între marca Orchira și “perle nobile pentru femei delicate”.

Definește-ți azi un stil inconfundabil și îndrăznește să îți accepți unicitatea cu brandul Orchira.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: