Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Brățară multișir Valero Pearls cu perle de cultură roz, albastre, liliac și fundă organza

Br000050

DA

O brățară statement multișir, compusă din 4 șiruri de perle de cultură de apă dulce, de culori roz intens, albastru cobalt și gri liliac, de forme neregulate, înșirate pe fir elastic și prinse elegant cu o fundă de organza albă. Perlele au dimensiuni de 7-8 mm, brățara are 19 cm, pe fir elastic, pentru maxim de confort. Este o piesă minunată pentru a personaliza ținute de vară, dar și de iarnă. Ideală la persoanele cu păr negru și ten deschis gen Albă ca Zăpada, sau la ochii albaștri. Funda de organza poate fi detașată, permițând să porți brățările și separat. O declarație de stil și eleganță.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 4 poze de produs.

Simply Chic: Valero Pearls.

Detalii

254,15 lei

-15%

299,00 lei

Detalii produs

Compoziție Perle de cultură de apă dulce roz intens, albastru cobalt, gri liliac; organza albă.
Greutate 52 gr.
Dimensiuni Lungime brățară 19 cm; dimensiune perle 7-8 mm.
Ambalaj Cutie originală + certificat Valero Pearls.
Livrare 2-3 zile lucrătoare, prin Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. Termenul exact de livrare este confirmat prin email după plasarea comenzii.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Valero Pearls

Colecția Valero Pearls @ Simply Chic.

Valero Pearls este brandul de bijuterii care face din perlele de cultură de apă dulce un cult și un mod de viață. Orice connaisseur în domeniul bijuteriilor recunoaște feelingul special dat de perle, atât celei care le poartă, cât și celor care o admiră. Eleganță, rafinament, distincție. Valero Pearls oferă o selecție atentă de piese, cu o varietate de colori, pentru a satisface toate dorințele și toate exigențele unei clientele sofisticate.

Perlele Valero sunt recunoscute ca fiind printre cele mai apreciate perle naturale la nivel mondial. Aceasta, în combinație cu o tradiție impresionantă de prelucrare a bijuteriilor, fac din piesele colecției Valero, motive serioase de a aduce zimbetul pe fața oricărei femei. Materialele care scot în evidență frumusețea perlelor sunt: argintul veritabil sterling, rodiat pentru a păstra strălucirea bijuteriei, cristalele zirconia cubice, pielea și accentele de organza, toate oferind un aer trendy, unor piese de altfel cu design atemporal.

Sufletul feminin în sine este o perlă: sensibil, delicat, oferind un curcubeu de nuanțe și trăiri prin straturile de sidef depuse de-a lungul timpului. Îndrăznește să îți creezi un stil personal cu produsele Valero Pearls, permite-ți să fii sedusă de frumusețea reflexiilor delicate ale perlelor, și de ce nu, sedu la rândul tău pe cei care te admiră.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: