Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Brățară Orchira țesută cu perle de cultură alb, caisă, liliac

Br000041

DA

O țesătură rafinată din perle de cultură de apă dulce de culoare alb, caisă liliac, înșirate pe 3 rânduri, completate cu mărgeluțe mici, transparente pentru un maxim de efect. Personalizează încheietura mâinii tale și este extrem de confortabilă, țesătura din perle fiind realizată pe elastic. Lungimea bățării neîntinsă este de 16 cm. Această brățară completează cu succes orice ținută business.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 4 poze de produs.

Simply Chic: Orchira.

Detalii

254,15 lei

-15%

299,00 lei

Detalii produs

Compoziție Perle de cultură de apă dulce.
Greutate 29 gr.
Dimensiuni 16 cm.
Ambalaj Cutie / săculeț original(ă) + certificat Orchira.
Livrare 2-3 zile lucrătoare, prin Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. Termenul exact de livrare este confirmat prin email după plasarea comenzii.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Orchira

Colecția Orchira @ Simply Chic.

Cu sediul în Edinburgh, Scoția, Orchira este o marcă de referință pe piața bijuteriilor cu perle din Marea Britanie. Creațiile Orchira sunt azi recunoscute atât în Marea Britanie, cât și în restul Europei sau Japonia. Fondatoarea firmei și a mărcii Orchira este doamna Shan You, care a combinat pasiunea sa de copilă pentru bijuteriile hand made, cu experiența sa de profesionist în acest domeniu și bineînțeles cu viziunea sa de leader și director creativ Orchira.

Brandul Orchira este dedicat excelenței și se definește ca și marca care oferă bijuterii speciale cu perle de cultură, pentru a pune în valoare frumusețea naturală a fiecărei femei. Toate piesele Orchira sunt create de către o echipa talentată de designeri scoțieni și francezi, și realizate manual în Europa, cu materii prime de cea mai înaltă calitate, respectând toate standardele etice și de mediu.

Orchira este cunoscută și pe piața românească, fiind considerată un brand al vedetelor. Blogul Stilago pune semnul egalului între marca Orchira și “perle nobile pentru femei delicate”.

Definește-ți azi un stil inconfundabil și îndrăznește să îți accepți unicitatea cu brandul Orchira.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: