Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Brățară Rafaela Donata țesătură rose elastică decorată cu cristale albe

Br000108

DA

O brățară modernă din oțel inoxidabil rose, de format țesătură, elastică, cu un decor compus din 3 rânduri de cristale albe, multifațetate, care îi adaugă nota de glamour necesară. Lungimea brățării e de 19 cm, lățimea de 7 mm, iar a decorului de 12 mm. Oțelul este placat cu ioni (IP) pentru a păstra proprietățile bijuteriei în timp. Arată minunat purtată lângă un ceas boyfriend.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 3 poze de produs.

Simply Chic: Rafaela Donata.

Detalii

109,65 lei

-15%

129,00 lei

Detalii produs

Compoziție Oțel inoxidabil placat cu ioni (IP).
Greutate 10,98 gr.
Dimensiuni Lungime 19 cm, lățime 7-9 mm.
Ambalaj Cutie originală + certificat Rafaela Donata.
Livrare 2-3 zile lucrătoare, prin Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. Termenul exact de livrare este confirmat prin email după plasarea comenzii.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Rafaela Donata

Colecția Rafaela Donata @ Simply Chic.

Metropola modei Milano și tendințele setate de lumea modei italiene sunt sursa de inspirație a colecției de bijuterii Rafaela Donata Milano. Acestea sunt piese realizate cu o atenție deosebită la detalii, capabile să facă să bată mai repede inima fiecărei femei. Cunoscutul designer Rafaela Donata al cărei nume îl poartă colecția, garantează un stil unic și original, complet diferit de al altor colecții.

Fiecare creație a colecției Rafaela Donata combină ingenios precizia bijutierilor cu tradiție, cu modul de viață “dulce”, specific italienilor. Materialele de înaltă calitate (argint veritabil sterling, rodiat; perle de cultură; cristale zirconia cubice), alegerile inspirate de culori, maiestria execuției sunt doar câteva elemente distinctive ale pieselor Rafaela Donata. Toate acestea preiau din charisma creatoarei de moda italiene, în timp ce designul unic și metodele de realizare alese susțin calitatea de excepție a produselor.

Rafaela Donata a fascinat deja metropola Milano. Pasiunea și creativitatea prezente în fiecare creație învăluie pasionatul de bijuterii într-o senzualitate feminină și jucaușă. Căutarea perfecțiunii se apropie de final, întrucât creațiile Rafaela Donata sunt magice și conțin un limbaj intrinsec de exprimare a celor mai profunde sentimente, servind ca simboluri pentru momente memorabile. Bucuria de viață și exuberanța Rafaelei Donata impactează în mod pozitiv întreaga colecție, încântând prin bijuteriile sale pe toată lumea.

Îndrăznește să te definești și să alegi accentele stilului tău, cu bijuteriile Rafaela Donata, feminine, calde, pasionale ca și modul de viață italian. Trăiește La dolce Vita alături de Rafaela Donata.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

Brățară Rafaela Donata țesătură rose elastică decorată cu cristale albe
109,65 lei
+
+
=
Adaugă în coș
109,65 lei

30 alte produse din aceeași categorie: