Brățară Valero Pearls cu piele naturală mov bleumarin și 6 perle de cultură albe

Br000056

DA

Alege azi o brățară modernă cu 3 șnururi de piele naturală mov bleumarin, decorată cu 5 perle de cultură de apă dulce, albe, poziționate central și una la terminație pentru a facilita o închidere de tipul gaică. Închiderea are 2 poziții pentru a se adapta la orice dimensiune de încheietură. Lungimea brățării este de 20 cm, iar diametrul perlelor de 9-10 mm. O poți purta singură pe mână, sau combinată cu alte brățări sau chiar lângă ceas.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 3 poze de produs.

Simply Chic: Valero Pearls.

Detalii

Comenzi 0751-240.420

X

134,10 lei

-10%

149,00 lei

Detalii produs

Compoziție Perle de cultură de apă dulce, albe; piele naturală mov bleumarin.
Greutate 6 gr.
Dimensiuni 20 cm; diametru perle 9-10 mm.
Ambalaj Cutie originală + certificat Valero Pearls.
Livrare 2-3 zile lucrătoare, prin Curier TNT, cu urmărirea online a coletului. Termenul exact de livrare este confirmat prin email după plasarea comenzii. Deadline comenzi Dragobete: 22.02.2018 ora 7:00 am.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 300 lei inclusiv; 19,9 lei la comenzile sub 300 lei, pentru zona zero TNT. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Valero Pearls

Colecția Valero Pearls @ Simply Chic.

Valero Pearls este brandul de bijuterii care face din perlele de cultură de apă dulce un cult și un mod de viață. Orice connaisseur în domeniul bijuteriilor recunoaște feelingul special dat de perle, atât celei care le poartă, cât și celor care o admiră. Eleganță, rafinament, distincție. Valero Pearls oferă o selecție atentă de piese, cu o varietate de colori, pentru a satisface toate dorințele și toate exigențele unei clientele sofisticate.

Perlele Valero sunt recunoscute ca fiind printre cele mai apreciate perle naturale la nivel mondial. Aceasta, în combinație cu o tradiție impresionantă de prelucrare a bijuteriilor, fac din piesele colecției Valero, motive serioase de a aduce zimbetul pe fața oricărei femei. Materialele care scot în evidență frumusețea perlelor sunt: argintul veritabil sterling, rodiat pentru a păstra strălucirea bijuteriei, cristalele zirconia cubice, pielea și accentele de organza, toate oferind un aer trendy, unor piese de altfel cu design atemporal.

Sufletul feminin în sine este o perlă: sensibil, delicat, oferind un curcubeu de nuanțe și trăiri prin straturile de sidef depuse de-a lungul timpului. Îndrăznește să îți creezi un stil personal cu produsele Valero Pearls, permite-ți să fii sedusă de frumusețea reflexiilor delicate ale perlelor, și de ce nu, sedu la rândul tău pe cei care te admiră.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: