Cercei creole Carat 1934 argint cu 36 zirconii albe

Ce000380

DA

O pereche de cercei office, de tipul creolelor mici (huggies) din argint 925, rodiat. Cerceii sunt decorați cu 36 zirconii albe, multifațetate, pe o jumătate, cealaltă fiind din argint. Pot fi purtați pe ambele fețe. Diametrul cerceilor este de 15 mm cu lățime de 3 mm, fiind prevăzuți cu balama cu siguranță la închidere. Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 6 poze de produs. Poți alege să porți partea de argint ziua la birou, iar pentru seara îi intorci doar pentru a adăuga un plus de glamour ținutei tale.

Simply Chic: Carat 1934.

Detalii

299,00 lei

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; zirconii cubice albe.
Greutate 3,01 gr.
Dimensiuni Înălțime cercei 15 mm, lățime 3 mm.
Ambalaj Săculeț + certificat original Carat 1934.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Colectia de Bijuterii Carat 1934 @ Simply Chic

Colecția de Bijuterii Carat 1934 @ SimplyChic.

Marca Carat 1934 este definiția bijuteriilor care reflectă frumusețe și perfecțiune. Farmecul pieselor colecțiilor Carat 1934 vin din pasiune și talent, ambele transpuse în forme și design cu note de glamour date de pietre strălucitoare și irezistibile. Formele senzuale se îmbină cu designul clasic pentru a încânta inimile iubitoarelor de bijuterii.

Piesele brandului Carat 1934 sunt din Argint Sterling placat cu rodiu, decorate cu pietre exclusive de zirconia. Zirconia Carat 1934 este prelucrată și tăiată întocmai ca un diamant real cu 57 de fațete, cu străluciri fascinante. Tradiția și experiența atelierelor de bijutieri se combină cu atenția la detalii și exigența calității exclusive. Seducția bijuteriilor Carat 1934 a devenit cunoscută și recunoscută la nivel mondial.

Alege acum o piesă Carat 1934 ca și semnătură a stilului tău și transformă-ți visul de glamour în realitate.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: