Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Cercei creole Goldmaid argint cu 20 zirconii albe

Ce000062

NU

Dacă ești genul care apreciază bijuteriile de calitate, dar nu îți place să le schimbi zilnic, acești cercei creole huggies, din argint cu zirconii albe sunt alegerea perfectă. Sunt ideali la o ținută business, dar și la una de timp liber. Creole cu diametrul de 17 mm și late de 6 mm, au suprafața lucioasă cu zirconii mici albe (câte 10 bucăți, aliniate în câte 2 șiruri de 5 pe fiecare cercel). Argintul este de puritate 925, rodiat pentru a păstra strălucirea în timp. Închiderea cerceilor are un mecanism de siguranță. Simplu chic: o investiție în rafinament și eleganță.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 4 poze de produs.

Simply Chic: Goldmaid.

Detalii

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; zirconii albe.
Greutate 5 gr.
Dimensiuni Diametru cercei 17 mm, lățime 6 mm.
Ambalaj Cutie originală + certificat Goldmaid.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Goldmaid

Colecția Goldmaid @ Simply Chic.

Goldmaid este renumitul brand de bijuterii din “orașul de aur” Pforzheim și simbolizează bijuterii REALE în lumea bijutierilor de calitate. Prezenți pe piața de profil din 2007, Goldmaid reprezintă calitatea de excepție a bijuteriilor de aur, argint și pietre semiprețioase distribuite și apreciate deja la nivel mondial.

Colecțiile Goldmaid aduc tandemul de metale prețioase și pietre semiprețioase la nivelul sublim de rafinament exprimat în piese moderne și unice. Varietatea stilurilor prezente permit clienților să găsească produsul ideal pentru definirea propriului stil sau cadoul ideal pentru persoana iubită. Creațiile Goldmaid sunt capabile să transforme orice ținută, adăugând frumusețe, strălucire, lumină și inspirație. Brandul Goldmaid îți propune atât piese speciale destinate unor ocazii mai deosebite, când ne dorim să strălucim în mod magic, cât și piese clasice, care pot fi purtate la ocazii zilnice. Indiferent de produs, calitatea caracterizează brandul Goldmaid până la cele mai mici detalii. Fiecare montură, finisaj, închizătoare, îmbinare exprimă perfecțiunea tradițională a bijutierilor din Pforzheim. Toate piesele sunt însoțite de certificate de autenticitate.

Alege Goldmaid pentru un look desăvârșit și o prezență memorabilă.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: