Cercei creole Tess Diamonds argint placat cu aur galben cu diamant

Ce000361

NU

Pentru iubitoarele bijuteriilor din aur galben, am ales acești cercei creole mici (huggies) din argint 925, placat cu aur galben și decorați cu diamante de 0,01 carate. Diamantele sunt pe o jumătate a cerceilor, ei putând fi purtați pe ambele fețe. Dimensiunilor cerceilor sunt de 15 mm x 3 mm. Închiderea lor este cu balama cu siguranță la închidere. Sunt cercei smart, pot fi purtați cu sau fără diamantul la vedere. Alegerea e doar a ta.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 5 poze de produs.

Simply Chic: Tess Diamonds.

Detalii produs

Compoziție Argint 925 placat cu aur galben; 2 diamante de 0,01 carate.
Greutate 2,46 gr.
Dimensiuni Înălțime cercei 15 mm, lățime 3 mm.
Ambalaj Săculeț original Tess Diamonds.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: