Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Cercei creole Valero Pearls argint cu perle de cultură albe, bleumarin și zirconii albe detașabile

Ce000103

DA

În epoca smartsphone-urilor, îți propunem o pereche de cercei smart: creole de argint 925, rodiat, cu două perechi de perle de cultură albe și bleumarin și o pereche de zirconii albe, care pot fi adăugate în funcție de culorile ținutei tale. Perlele de cultură sunt de apă dulce, cu dimensiune de 6-7 mm. Zirconiile au la fel 6-7 mm și transformă această bijuterie într-una de seara. Cerceii pot fi purtați și simpli fără perle, așa că vei avea 4 perechi într-una. La fel, perlele sau zirconiile pot fi purtate și ca și pandantive pe un lanț sau charmuri la o brățară. O investiție smart și chic.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 7 poze de produs.

Simply Chic: Valero Pearls.

Detalii

299,00 lei

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; perle de cultură de apă dulce; zirconii.
Greutate 4,04 gr.
Dimensiuni Diametru cercei fără pietre 16 mm, grosime cercei 2 mm; perlele și zirconiile : 6-7 mm.
Ambalaj Cutie originală + certificat Valero Pearls.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Valero Pearls

Colecția Valero Pearls @ Simply Chic.

Valero Pearls este brandul de bijuterii care face din perlele de cultură de apă dulce un cult și un mod de viață. Orice connaisseur în domeniul bijuteriilor recunoaște feelingul special dat de perle, atât celei care le poartă, cât și celor care o admiră. Eleganță, rafinament, distincție. Valero Pearls oferă o selecție atentă de piese, cu o varietate de colori, pentru a satisface toate dorințele și toate exigențele unei clientele sofisticate.

Perlele Valero sunt recunoscute ca fiind printre cele mai apreciate perle naturale la nivel mondial. Aceasta, în combinație cu o tradiție impresionantă de prelucrare a bijuteriilor, fac din piesele colecției Valero, motive serioase de a aduce zimbetul pe fața oricărei femei. Materialele care scot în evidență frumusețea perlelor sunt: argintul veritabil sterling, rodiat pentru a păstra strălucirea bijuteriei, cristalele zirconia cubice, pielea și accentele de organza, toate oferind un aer trendy, unor piese de altfel cu design atemporal.

Sufletul feminin în sine este o perlă: sensibil, delicat, oferind un curcubeu de nuanțe și trăiri prin straturile de sidef depuse de-a lungul timpului. Îndrăznește să îți creezi un stil personal cu produsele Valero Pearls, permite-ți să fii sedusă de frumusețea reflexiilor delicate ale perlelor, și de ce nu, sedu la rândul tău pe cei care te admiră.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: