Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Cercei SilberDream argint mătuit creole ovale alungite

Ce000109

DA

Acești cercei ilustrează crezul Simply Chic și anume: Keep it simple, keep it chic. Creole huggies din argint 925, alungite. Suprafețele din față sunt mătuite elegant, cele laterale lucioase. Sunt niște cercei foarte indicați chiar și pentru cea mai strictă ținută business. Suficient de mari pentru a lumina fața, dar nu prea mari pentru a crea rețineri. Înălțimea e de 18 mm și lățimea de 4 mm. Închiderea e cu balama, prevăzută cu siguranță.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 4 poze de produs.

Simply Chic: SilberDream.

Detalii

229,00 lei

Detalii produs

Compoziție Argint 925.
Greutate 3,09 gr.
Dimensiuni Lățime cercei 4 mm, înălțime 18 mm.
Ambalaj Cutie originală SilberDream.
Livrare 2-5 zile lucrătoare, prin Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. Termenul exact de livrare este confirmat prin email după plasarea comenzii.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Logo SilberDream

Colecția SilberDream @ Simply Chic.

Brandul SilberDream este un vis de argint, transformat în realitate prin combinarea unui spirit tineresc, modern și practic, cu precizia germană de execuție a unor bijuterii de calitate.

Produsele purtând marca SilberDream se remarcă printr-un design modern, dar și clasic, vesel, dar și serios, de zi, dar și de seară. Argintul 925 folosit ia forme elegante și cu personalitate, combinând adesea suprafețe lucioase cu cele mate, în contraste plăcute privirii. Cristalele cubice de zirconii sau Swarovski aduc nota de glamour fiecărei ținute. Atenția la detalii se face simțită în fiecare produs SilberDream, la finisaje, închizători, monturi, etc.

Alege acum să pășești într-un univers de argint și să îți trăiești visul SilberDream.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

Cercei SilberDream argint mătuit creole ovale alungite
229,00 lei
+
+
=
Adaugă în coș
229,00 lei

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: