Cercei Tess Diamonds argint cu perlă de cultură albă ovală și diamant

Ce000351

NU

Cercei eleganți și rafinați, din argint, cu perle de cultură albe, ovale și diamante albe, fațetate de 0,01 carate. Argintul are puritate de 925 și este rodiat pentru a păstra strălucirea în timp. Dimensiunea cerceilor este de 10 x 7 mm, iar a perlelor de 8 x 7 mm. Închiderea cerceilor este cu fluturaș. Pur și simplu chic.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 4 poze de produs.

Simply Chic: Tess Diamonds.

Pentru acest produs stocul s-a epuizat. Mai jos pe pagină, regăsești câteva recomandări personalizate din partea stilistului Simply Chic. Nu le rata!

299,00 lei

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; perle de cultură de apă dulce, albe; 2 diamante albe, fațetate, de 0,01 carate fiecare.
Greutate 1,82 gr.
Dimensiuni Cerceii 10 x 7 mm; perle 8 x 7 mm.
Ambalaj Săculeț original Tess Diamonds.
Livrare 2-5 zile lucrătoare, prin Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. Termenul exact de livrare este confirmat prin email după plasarea comenzii.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: