Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Cercei Vinani argint creole mătuite

Ce000050

NU

Cerceii creole huggies sunt clasici și merg la orice ținută. Particularitatea acestei perechi este suprafața mătuită a argintului 925, care dă un aer de rafinament. Diametrul este de 17 mm, iar deschiderea este cu balama, prevăzută cu siguranță. Practic, rezistent și elegant.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 4 poze de produs.

Simply Chic: Vinani.

Pentru acest produs stocul s-a epuizat. Mai jos pe pagină, regăsești câteva recomandări personalizate din partea stilistului Simply Chic. Nu le rata!

399,00 lei

Detalii produs

Compoziție Argint 925.
Greutate 6 gr.
Dimensiuni Diametru 1,7 cm.
Ambalaj Cutie originală Vinani.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: