Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Colier Sakura Pearl citrin cu perle de cultură albe

Co000055

NU

Un altfel de colier, statement, multișir, care combină elegant 2 șiruri de perle de cultură albe, baroc (neregulate), cu 2 șiruri de mărgele chips din citrin. Perlele măsoară 4-7 mm, citrinul 3-10 mm. Formele neregulate, contrastul subtil dintre pietre, alternanța opac translucid, toate creează un efect estetic deosebit, cu efectul maxim dat de împletirea șirurilor. Lungimea este de 47 cm (Colier Prințesă). Colierul se închide cu un accesoriu din aliaj metalic de calitate, cu diametru de 18 mm. Un colier minunat, care îți va aduce multe complimente.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 6 poze și 1 video de produs.

Simply Chic: Sakura Pearl.

Detalii

Detalii produs

Compoziție Perle de cultură de apă dulce, neregulate; mărgele chips citrin; aliaj metalic.
Dimensiuni 47 cm.
Ambalaj Cutie originală + certificat Sakura Pearl.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sakura Pearl

Colecția Sakura Pearl @ Simply Chic.

 Sakura înseamnă în limba japoneză “Floare de cireș” și este un simbol puternic în cultura japoneză. Parfumul delicat și simplu al florii de cireș sugerează frumusețe, puritate, dezvoltare și tranziție. De aceea, perlele cu o ușoară nuanță roz, similară cu cea a florii de cireș sunt considerate printre cele mai valoroase.

Brandul Sakura Pearl aduce o gamă variată de bijuterii cu perle de cultură, de cea mai înaltă calitate, capabile să satisfacă cele mai exigente gusturi pentru fanii rafinați de bijuterii cu perle. Compania Sakura Pearl a fost fondată în 1993, ca și o companie internațională de comerț en gros de perle de cultură, cu sedii în Germania și Hong Kong. Procedurile lor foarte selective și riguroase de achizitionare și alegere a perlelor, direct de la producătorii lor, au facut în timp ca produsele vândute sub brandul Sakura Pearl să fie printre cele mai competitive la nivel mondial, atât ca și calitate cât și ca și preț. Colecția Sakura Pearl include piese clasice cu perle de cultură de apă dulce, în diferite forme, mărimi, culori și niveluri de lustru, combinate uneori cu alte pietre semiprețioase sau cu perle din Marea Sudului sau din Tahiti.

Alege să fii o perla delicată și fină ca și florile de cireș cu care se aseamană produsele Sakura Pearl.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

Colier Sakura Pearl citrin cu perle de cultură albe
359,00 lei
+
+
=
Adaugă în coș
359,00 lei

30 alte produse din aceeași categorie: