Colier și pandantiv Carat 1934 cerc argint cu zirconii albe

Co000157

NU

Cercul este simbolul perfecțiunii. Adaugă colecției tale de bijuterii acest colier cu pandantiv cerc din argint cu zirconii albe, multifațetate. Pandantivul măsoară 15 mm și este încorporat în lanț pe lungime (nu poate fi purtat separat). Lanțul are o lungime de 45 cm cu o extensie de 5 cm (Colier Prințesă). Argintul este 925, rodiat pentru a păstra strălucirea în timp. Un colier pur și simplu chic.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 5 poze de produs.

Simply Chic: Carat 1934.

Detalii

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; zirconii albe, fațetate.
Greutate 2.41 gr.
Dimensiuni Pandantiv 15 mm; lanț 45 cm + 5 cm extensie.
Ambalaj Săculeț + certificat original Carat 1934.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Colectia de Bijuterii Carat 1934 @ Simply Chic

Colecția de Bijuterii Carat 1934 @ SimplyChic.

Marca Carat 1934 este definiția bijuteriilor care reflectă frumusețe și perfecțiune. Farmecul pieselor colecțiilor Carat 1934 vin din pasiune și talent, ambele transpuse în forme și design cu note de glamour date de pietre strălucitoare și irezistibile. Formele senzuale se îmbină cu designul clasic pentru a încânta inimile iubitoarelor de bijuterii.

Piesele brandului Carat 1934 sunt din Argint Sterling placat cu rodiu, decorate cu pietre exclusive de zirconia. Zirconia Carat 1934 este prelucrată și tăiată întocmai ca un diamant real cu 57 de fațete, cu străluciri fascinante. Tradiția și experiența atelierelor de bijutieri se combină cu atenția la detalii și exigența calității exclusive. Seducția bijuteriilor Carat 1934 a devenit cunoscută și recunoscută la nivel mondial.

Alege acum o piesă Carat 1934 ca și semnătură a stilului tău și transformă-ți visul de glamour în realitate.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: