Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Colier și pandantiv Carat 1934 Semnul Infinitului asimetric argint cu zirconii albe

Co000084

DA

Spune Te Iubesc cu acest colier cu pandantiv în formă asimetrică de semn de infinit, din argint decorat cu zirconii albe fațetate. Dimensiunea pandantivului este de 21 x 8 mm, iar a lanțului de 42 cm cu o extensie de 5 cm (Colier Cravată / Prințesă). Argintul are puritate de 925 și este rodiat pentru a păstra strălucirea în timp. O bijuterie fină, delicată.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 5 poze și 1 video de produs.

Simply Chic: Carat 1934.

Detalii

299,00 lei

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; zirconii albe, fațetate.
Greutate 2,76 gr.
Dimensiuni Pandantiv 21 mm x 8 mm; lanț 42 cm + 5 cm extensie.
Ambalaj Săculeț + certificat original Carat 1934.
Livrare 2-5 zile lucrătoare, prin Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. Termenul exact de livrare este confirmat prin email după plasarea comenzii.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Colectia de Bijuterii Carat 1934 @ Simply Chic

Colecția de Bijuterii Carat 1934 @ SimplyChic.

Marca Carat 1934 este definiția bijuteriilor care reflectă frumusețe și perfecțiune. Farmecul pieselor colecțiilor Carat 1934 vin din pasiune și talent, ambele transpuse în forme și design cu note de glamour date de pietre strălucitoare și irezistibile. Formele senzuale se îmbină cu designul clasic pentru a încânta inimile iubitoarelor de bijuterii.

Piesele brandului Carat 1934 sunt din Argint Sterling placat cu rodiu, decorate cu pietre exclusive de zirconia. Zirconia Carat 1934 este prelucrată și tăiată întocmai ca un diamant real cu 57 de fațete, cu străluciri fascinante. Tradiția și experiența atelierelor de bijutieri se combină cu atenția la detalii și exigența calității exclusive. Seducția bijuteriilor Carat 1934 a devenit cunoscută și recunoscută la nivel mondial.

Alege acum o piesă Carat 1934 ca și semnătură a stilului tău și transformă-ți visul de glamour în realitate.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: