Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Colier și pandantiv Glanzstücke cerc filigran argint placat cu aur rose

Co000114

NU

Un colier lung din argint 925, placat cu aur rose, cu pandantiv sub formă de cerc / inel, în filigran, format răsucit. Colierul are 81 de cm, pandantivul cerc are diametru de 25 mm și este detașabil, putând fi purtat și la alte coliere. Un colier minimalist care poate fi purtat singur sau alăturat altor bijuterii, în funcție de preferințele individuale.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 6 poze și 1 video de produs.

Simply Chic: Glanzstücke München.

Detalii

Detalii produs

Compoziție Argint 925, placat cu aur rose.
Greutate 3,54 gr.
Dimensiuni Colier 81 cm; pandantiv 25 mm.
Ambalaj Plic piele original + certificate Glanzstücke.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Glanzstuecke

Colecția Glanzstücke @ Simply Chic.

Bijuteriile Glanzstücke de la Munchen spun o poveste de viață, legând aceste creații unice de momente cheie din existența oricărei femei, momente când ne dorim să spunem Te Iubesc, Îți Mulțumesc, Sunt Aici pentru Tine, etc, dar cuvintele sunt sau par prea puține. Create de o echipa de bijutieri din München, acestea combină argintul sterling 925, cu simboluri magice, adaugând perle, zirconii cubice, piele naturală, șnururi colorate din bumbac, pentru a exprima cât mai autentic sentimentele. În centrul colecției Glanzstuecke sunt brățările cu piese asortate în coliere, cercei, etc. Atu-ul acestor bijuterii simple si elegante constă în abilitatea lor de asortare, ele putând fi combinate după voia inimii, pentru crearea unui look propriu și autentic. Alăturând aceste piese după imaginația fiecăreia, orice femeie își poate crea și re-crea stilul după inspirația de moment, selectând din colecția Glanzstücke exact bijuteriile care o reprezintă în acel moment.

Alege acum o bijuterie Glanzstücke pentru prietena, iubita, logodnica, soția, mama, sora, fiica.. doamna specială din viața ta. Marchează momentele frumoase din viață cu o amintire memorabilă.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: