Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Colier și pandantiv Goldmaid argint cu zirconia roșie și zirconii albe

Co000001

DA

Un superb colier cu pandantiv cu zirconii roșii multifațetate în formă de inimă sugerând subtil flacăra pasiunii. Strălucirile de foc roșii sunt completate cu reflexe discrete de zirconii mici albe încastrate în argint 925, placat cu rodiu pentru a păstra strălucirea. Pandantivul are 15-20 mm, lanțul 45 cm (Colier Prințesă). Este un colier ideal pentru o întâlnire romantică, o idee minunată de cadou pentru o persoană specială.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 7 poze și 1 video de produs.

Simply Chic: Goldmaid.

Detalii

349,30 lei

-30%

499,00 lei

Detalii produs

Compoziție Argint 925 rodiat; zirconii roșii multifațetate, zirconii albe mici.
Greutate 5 gr.
Dimensiuni Pandantiv: 20-15 mm; lungime colier 45 cm.
Ambalaj Cutie originală + certificat Goldmaid.
Livrare 2-5 zile lucrătoare, prin Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. Termenul exact de livrare este confirmat prin email după plasarea comenzii.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Goldmaid

Colecția Goldmaid @ Simply Chic.

Goldmaid este renumitul brand de bijuterii din “orașul de aur” Pforzheim și simbolizează bijuterii REALE în lumea bijutierilor de calitate. Prezenți pe piața de profil din 2007, Goldmaid reprezintă calitatea de excepție a bijuteriilor de aur, argint și pietre semiprețioase distribuite și apreciate deja la nivel mondial.

Colecțiile Goldmaid aduc tandemul de metale prețioase și pietre semiprețioase la nivelul sublim de rafinament exprimat în piese moderne și unice. Varietatea stilurilor prezente permit clienților să găsească produsul ideal pentru definirea propriului stil sau cadoul ideal pentru persoana iubită. Creațiile Goldmaid sunt capabile să transforme orice ținută, adăugând frumusețe, strălucire, lumină și inspirație. Brandul Goldmaid îți propune atât piese speciale destinate unor ocazii mai deosebite, când ne dorim să strălucim în mod magic, cât și piese clasice, care pot fi purtate la ocazii zilnice. Indiferent de produs, calitatea caracterizează brandul Goldmaid până la cele mai mici detalii. Fiecare montură, finisaj, închizătoare, îmbinare exprimă perfecțiunea tradițională a bijutierilor din Pforzheim. Toate piesele sunt însoțite de certificate de autenticitate.

Alege Goldmaid pentru un look desăvârșit și o prezență memorabilă.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: