Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Colier și pandantiv Nahla Jewels argint Semnul Infinitului

Co000076

DA

Un cadou ideal pentru persoana iubită care spune "Te iubesc până la cer și înapoi!". Un colier cu pandantiv în formă de semnul infinitului, din argint, decorate cu zirconii mici, albe. Pandantivul are dimensiunile de 14,8 mm x 7,4 mm și lanțul are 42 cm (la baza gâtului) cu o extensie de 5 cm (Colier Cravată / Prințesă). Argintul are puritate 925 și este rodiat pentru a păstra strălucirea în timp. Spune Te Iubesc cu o bijuterie delicată.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 6 poze și 1 video de produs.

Simply Chic: Nahla Jewels.

Detalii

299,00 lei

Detalii produs

Compoziție Argint 925; zirconii cubice albe.
Greutate 5,38 gr.
Dimensiuni Pandantivul 14,8 mm x 7,4 mm; lanțul 42 cm + 5 cm extensie.
Ambalaj Cutie originală + certificat Nahla Jewels.
Livrare 2-4 zile lucrătoare, prin Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. Termenul exact de livrare este confirmat prin email după plasarea comenzii.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Nahla Jewels

Colecția Nahla Jewels @ Simply Chic.

Nahla este un nume feminin, care în arabă înseamnă “Pahar cu apă”. Creatorii brandului Nahla Jewels consideră că bijuteriile lor sunt pentru femei ceea ce este apa pentru un însetat. Totul.

Dorința de frumos, pasiunea pentru perfecțiune și calitatea excepțională sunt doar câteva atribute care fac brandul Nahla Jewels să se detașeze distinctiv de alte branduri de bijuterii. Piesele Nahla Jewels se remarcă prin argintul sterling veritabil, cristalele zirconia cubice de excepție, combinate cu perle de cultură culese din adâncul mărilor. Nahla Jewels îți propune cercei și pandantive pe colier, asortate, create pentru a satisfice toate gusturile și toate dorințele. Formele senzuale și stilul imortat al colecției răspund celor mai înalte standarde de perfecțiune ale iubitorilor de bijuterii.

Alege dupa gustul și pofta inimii tale piesele din colecția Nahla Jewels care să te facă să te simți specială în fiecare zi.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: