Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Colier și pandantiv SilberDream argint cu sferă Swarovski alb albastru

Co000050

NU

Un must have pentru ochii albaștri: colierul compus din lanț și pandantiv sferă Swarovski alb albastru. Lanțul are 55 cm (Colier Matineu). Pandantivul are diametrul de 14 mm și prin forma de mărgea poate fi atașat și unei brățari. Argintul este de puritate 925 și e rodiat pentru a păstra strălucirea în timp. Este un colier de efect și foarte feminin.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 7 poze de produs.

Simply Chic: SilberDream.

Detalii

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; cristale Swarovski albe și albastre.
Greutate 7,23 gr / 7,73 gr / 8,23 gr (în funcție de lungimea lanțului).
Dimensiuni Lungime lanț 50 cm / 55 cm / 60 cm; diametru pandantiv 14 mm.
Ambalaj Cutie originală SilberDream.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Logo SilberDream

Colecția SilberDream @ Simply Chic.

Brandul SilberDream este un vis de argint, transformat în realitate prin combinarea unui spirit tineresc, modern și practic, cu precizia germană de execuție a unor bijuterii de calitate.

Produsele purtând marca SilberDream se remarcă printr-un design modern, dar și clasic, vesel, dar și serios, de zi, dar și de seară. Argintul 925 folosit ia forme elegante și cu personalitate, combinând adesea suprafețe lucioase cu cele mate, în contraste plăcute privirii. Cristalele cubice de zirconii sau Swarovski aduc nota de glamour fiecărei ținute. Atenția la detalii se face simțită în fiecare produs SilberDream, la finisaje, închizători, monturi, etc.

Alege acum să pășești într-un univers de argint și să îți trăiești visul SilberDream.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: