Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Colier și pandantiv SilberDream argint cu sferă Swarovski albă

Co000053

NU

Un colier minunat format dintr-un lanț de argint și un pandantiv mărgea din argint cu cristale Swarovski, albe. În lumină, cristalele au reflexii curate, fără culori. Argintul are puritate de 925 și este rodiat pentru a păstra strălucirea în timp. Pandantivul are diametru de 14 mm. Lanțul are 55 cm (Colier Matineu). E exact nota de glamour pe care să o adaugi ținutei tale.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 7 poze de produs.

Simply Chic: SilberDream.

Detalii

Pentru acest produs stocul s-a epuizat. Mai jos pe pagină, regăsești câteva recomandări personalizate din partea stilistului Simply Chic. Nu le rata!

219,00 lei

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; cristale Swarovski albe.
Greutate 7,23 gr / 7,73 gr / 8,23 gr (în funcție de lungimea lanțului).
Dimensiuni Lungime lanț 50 cm / 55 cm / 60 cm; diametru pandantiv 14 mm.
Ambalaj Cutie originală SilberDream.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Logo SilberDream

Colecția SilberDream @ Simply Chic.

Brandul SilberDream este un vis de argint, transformat în realitate prin combinarea unui spirit tineresc, modern și practic, cu precizia germană de execuție a unor bijuterii de calitate.

Produsele purtând marca SilberDream se remarcă printr-un design modern, dar și clasic, vesel, dar și serios, de zi, dar și de seară. Argintul 925 folosit ia forme elegante și cu personalitate, combinând adesea suprafețe lucioase cu cele mate, în contraste plăcute privirii. Cristalele cubice de zirconii sau Swarovski aduc nota de glamour fiecărei ținute. Atenția la detalii se face simțită în fiecare produs SilberDream, la finisaje, închizători, monturi, etc.

Alege acum să pășești într-un univers de argint și să îți trăiești visul SilberDream.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: