Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Colier Valero Pearls argint cu cuarț fumuriu și perlă de cultură albă 42 cm

Co000044

NU

Îți propunem acum un colier delicat, din argint 925, rodiat, cu cuarț fumuriu, multifațetat și cu o perlă mare de cultură, albă, situată central ca un pandantiv. Mărgeluțele de cuarț au dimensiuni de 4 x 3 mm, perla este perfect rotundă și are un diametru de 10 mm. Colierul are 42 cm (la baza gâtului) și o extensie de 5 cm care se termină cu o perluță de cultură albă de 5 mm (Colier Cravată / Prințesă). Este un colier elegant, rafinat și îți va aduce complimente de fiecare dată când îl vei purta. Ideal la un păr șaten sau blond.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 5 poze și 1 video de produs.

Simply Chic: Valero Pearls.

Detalii

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; cuarț fumuriu, perle de cultură de apă dulce, albe.
Greutate 12,4 gr.
Dimensiuni 42 cm + extensie 5 cm.
Ambalaj Cutie originală + certificat Valero Pearls.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Valero Pearls

Colecția Valero Pearls @ Simply Chic.

Valero Pearls este brandul de bijuterii care face din perlele de cultură de apă dulce un cult și un mod de viață. Orice connaisseur în domeniul bijuteriilor recunoaște feelingul special dat de perle, atât celei care le poartă, cât și celor care o admiră. Eleganță, rafinament, distincție. Valero Pearls oferă o selecție atentă de piese, cu o varietate de colori, pentru a satisface toate dorințele și toate exigențele unei clientele sofisticate.

Perlele Valero sunt recunoscute ca fiind printre cele mai apreciate perle naturale la nivel mondial. Aceasta, în combinație cu o tradiție impresionantă de prelucrare a bijuteriilor, fac din piesele colecției Valero, motive serioase de a aduce zimbetul pe fața oricărei femei. Materialele care scot în evidență frumusețea perlelor sunt: argintul veritabil sterling, rodiat pentru a păstra strălucirea bijuteriei, cristalele zirconia cubice, pielea și accentele de organza, toate oferind un aer trendy, unor piese de altfel cu design atemporal.

Sufletul feminin în sine este o perlă: sensibil, delicat, oferind un curcubeu de nuanțe și trăiri prin straturile de sidef depuse de-a lungul timpului. Îndrăznește să îți creezi un stil personal cu produsele Valero Pearls, permite-ți să fii sedusă de frumusețea reflexiilor delicate ale perlelor, și de ce nu, sedu la rândul tău pe cei care te admiră.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: