Marketing Maven S.R.L., operatorul magazinului online www.simplychic.ro, este autorizat de către A.N.P.C. pentru a efectua operațiuni cu metale prețioase și pietre prețioase cu autorizația nr. 0008966/2.07.2014.

Calitatea produselor oferite de Simply Chic este garantată de:

- calitatea brandurilor comercializate care sunt recunoscute la nivel mondial pentru produsele lor; pentru a te convinge te invităm să cauți recomandările brandurilor pe care le comercializăm printr-o simplă căutare pe google.

- marca de titlu aplicată de către producător pentru fiecare produs care are în compoziție argint cu puritate de 92,5%.

- marca de certificare sau marca statului aplicata de către A.N.P.C. Biroul de Metale Prețioase Cluj Napoca pe fiecare produs care are în compoziție argint cu puritate de 92,5%, după verificarea acestuia și constatarea conformității.

- garanția Simply Chic  de 2 (doi) ani. Aceasta garanție atestă că produsul achiziționat este din argint marcat corespunzător și nu își schimbă proprietățile în cazul utilizării corespunzătoare pe o perioadă de 2 (doi) ani de la data achiziției. Produsele care nu conțin argint au o garanție de 30 (treizeci) zile.

Garanţia acoperă numai defectele care apar la utilizarea normală şi  nu se aplică pentru: produse ce au intrat în contact cu apa sau diverse substanţe chimice; reacţii chimice datorită parfumului, cremelor de corp sau altor produse de întreţinere; expunere îndelungată la soare, temperaturi ridicate sau în condiții de umiditate crescută; produse purtate în timpul somnului sau în timpul efortului fizic; produse zgâriate de obiecte corozive sau depozitate necorespunzător. Cumpăratorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul căderii pietrelor (L. 449/2003). Nu este considerat defect argintul oxidat netratat cu rodiu precum şi pietrele (semi)preţioase ce prezintă diferenţe de culoare, mici crăpături sau imperfecţiuni, acesta fiind aspectul lor natural.

Orice reparație la produsele aflate în termen de garanție se va efectua în mod gratuit sau se va înlocui în condițiile O.G. nr. 21/1992 revizuită, dacă se confirmă faptul că un defect de material sau de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degrabă decât utilizarea necorespunzătoare a bijuteriei de către cumpărator. În cazul înlocuirii, există posibiltatea de a nu putea livra același model dacă stocul nu permite. Dacă nu este disponibil același model, se va livra un model similar având o valoare echivalentă. Garanția pentru bijuteria de înlocuire va fi valabilă pe o perioadă de 2 (doi) ani de la data înlocuirii. Conform O.G. nr. 21/1992, garanția constă în remedierea gratuită a deficiențelor apărute la produse în cadrul termenului de garanție și care nu sunt imputabile consumatorului. Aceasta remediere se va face intr-un termen rezonabil stabilit prin reglementări. Conform aceleiași ordonanțe, vânzătorul este obligat, la cererea consumatorului să înlocuiască produsul sau să restituie contravaloarea acestuia, numai în cazul în care timpul de neutilizare al produsului, din cauza deficiențelor apărute în cadrul termenului de garanție, depașește 10% din acest termen. Restituirea contravalorii sau înlocuirea produsului, se face numai după constatarea imposibilității folosirii acestuia și numai dacă aceasta situație nu este imputabilă cumparătorului. Reparațiile de service pentru cazurile de deteriorare a bijuteriei din cauza nerespectarii indicațiilor de folosire, accidentelor, neatenției, neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă vor fi facturate cumpărătorului.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr. 21/1992 republicată și Legea nr. 449/2003, precum și a altor modificări ulterioare.

Keep it simple.
Keep it chic.