Simply Chic dorește să facă procesul de cumpărare cât mai ușor și simplu, motiv pentru care îți recomandă să urmezi pașii de mai jos:

1. Indiferent că ai un cont de utilizator la Simply Chic, te poți conecta  sau îți poți crea cont prin folosirea linkului de Autentificare.

2. Completeză datele personale solicitate pe parcursul procesului de înregistrare. La final, te rugăm să verifici cu atenție aceste date pentru că vor fi folosite la facturarea și livrarea comenzilor tale.

3. Adaugă în Coșul de cumpărături produsele pe care le dorești.

4. Dacă nu ești hotărât(ă), poți adăuga mai multe produse și înainte de lansarea comenzii să le compari și să alegi ceea ce îți dorești.

5. De asemenea, poți să îți salvezi Lista de dorințe (care îți va fi trimisă pe email să o ai salvată sau să o share-uiești prietenilor / prietenelor tale).

6. Produsele care îți plac în mod deosebit, le poți adăuga și pe lista de Produse favorite pe care o poți consulta oricând în contul tău de utilizator la Simply Chic.

7. Când dorești finalizarea comenzii, dă click pe Coșul de cumpărături și Finalizarea comenzii. Treci prin pașii prezentați pentru a alege metoda de livrare (Curier TNT sau DPD) și modalitatea de plată (transfer bancar, ramburs sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)). Dacă dorești să ne comunici ceva special legat de comandă, te rugăm să folosești câmpul de Informații suplimentare. Dacă vrei să modifici sau să verifici ceva, poți parcurge pașii acestei etape în ambele sensuri. IMPORTANT la comanda online: unele browsere pot da erori tehnice temporare, care dispar odată cu ștergerea cookies-urilor lor. Dacă apare orice eroare, te rugăm să ne contactezi pentru a alege altă formă de comandă.

8. Dacă ai ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completezi un formular cu informațiile despre cardul tău în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.

Din data de 8.01.2016, Simply Chic îți oferă posibilitatea de a plăti online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături. După ce introduci numărul de card în pagina procesatorului de plăți EuPlatesc, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afița o listă de unde poți alege numărul de rate dorit, pentru cardurile de cumpărături în rate egale fără dobândă, emise de BCR, BRD, Banca Transilvania și Apha Bank. Detalii suplimentare în pagina Modalități de plată.

9. Dacă nu dorești să treci prin pașii comenzii online, poți comanda prin email la adresele: SimplyChic.ro@gmail.com sau Chic@SimplyChic.ro. Începând cu data de 1.05.2018, nu mai preluăm comenzi telefonice, din cauza cerințelor legale privind Acordul de Prelucrare a Datelor Personale. Oferim însă informații suplimentare telefonice, în funcție de nevoie de luni până duminică în intervalul orar 10-20.

10. La fiecare comandă vei primi pe email confirmarea ei și modificările de status ale comenzii. De asemenea, vei primi pe sms AWB-ul de transport pentru a urmări unde e coletul, și suma de ramburs (dacă ai ales plata ramburs).

Keep it simple.
Keep it chic.