Simply Chic îți oferă 4 alternative pentru plată:

1. Plată Ramburs / cash la livrare.

Dacă alegi să plătești prin ramburs / cash la livrare, vei achita contravaloarea comenzii tale curierului, în momentul în care primești coletul. Pentru a fi pregătit cu plata, vei primi un sms cu data livrării și suma ramburs de la Simply Chic.

2. Plată integrală online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ai ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completezi un formular cu informațiile despre cardul tău în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard. Toate comisioanele aferente plății online prin card bancar sunt suportate de Simply Chic.

3. Plată în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături (BCR, Banca Transilvania, BRD Finance, Alpha Bank).

După ce introduci numărul de card în pagina procesatorului de plăți EuPlatesc, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afița o listă de unde poți alege numărul de rate dorit. Pentru mai multe detalii, fă click pe siglele de mai jos ale cardurilor acceptate. Toate comisioanele aferente plății online în rate prin card bancar sunt suportate de Simply Chic.

Card cumpărături BCR Card BCR      Rate BCR
Card cumpărături Banca Transilvania Card Banca Transilvania  Rate Banca Transilvania
Card cumpărături BRD Finance Rate BRD Finance
Card cumpărături Alpha Bank Rate Apha Bank

4. Plată prin transfer bancar.

Dacă alegi să plăteși prin transfer bancar, vei primi pe email factura proforma cu datele necesare transferului bancar. După ce banii au intrat în contul nostru, comanda ta va fi expediată. Pentru această formă de plată, livrarea durează mai mult, fiind necesară confirmarea intrării banilor în cont.

Keep it simple.
Keep it chic.