PLATA

Simply Chic îți oferă 4 alternative pentru plată:

1. Plată Ramburs / cash la livrare.

Dacă alegi să plătești prin ramburs / cash la livrare, vei achita contravaloarea comenzii tale curierului, în momentul în care primești coletul. Pentru a fi pregătit cu plata, vei primi un sms cu data livrării și suma ramburs de la Simply Chic.

2. Plată integrală online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ai ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completezi un formular cu informațiile despre cardul tău în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard. Toate comisioanele aferente plății online prin card bancar sunt suportate de Simply Chic.

3. Plată în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături (BCR, Banca Transilvania, BRD Finance, Alpha Bank).

După ce introduci numărul de card în pagina procesatorului de plăți EuPlatesc, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afița o listă de unde poți alege numărul de rate dorit. Pentru mai multe detalii, fă click pe siglele de mai jos ale cardurilor acceptate. Toate comisioanele aferente plății online în rate prin card bancar sunt suportate de Simply Chic.

Card cumpărături BCR Card BCR      Rate BCR
Card cumpărături Banca Transilvania Card Banca Transilvania  Rate Banca Transilvania
Card cumpărături BRD Finance Rate BRD Finance
Card cumpărături Alpha Bank Rate Apha Bank

4. Plată prin transfer bancar.

Dacă alegi să plăteși prin transfer bancar, vei primi pe email factura proforma cu datele necesare transferului bancar. După ce banii au intrat în contul nostru, comanda ta va fi expediată. Pentru această formă de plată, livrarea durează mai mult, fiind necesară confirmarea intrării banilor în cont.

TRANSPORT și LIVRARE

Simply Chic îți oferă pentru livrare 2 alternative:

- curier TNT.
- curier Fan Courier.

Termenul exact de livrare este confirmat prin email /sms, dupa plasarea comenzii.

Comenzile în valoare de până la 500 lei inclusiv au costul de transport de 29 lei, pentru orice locație în aria de acoperire zero a curierilor TNT și Fan Courier. Pentru celelalte localități, costul transportului este comunicat și agreat de client înainte de expedierea comenzii.

Comenzile cu valoare între 501-1000 lei, au transport GRATUIT, pentru orice locație în aria de acoperire zero a curierilor TNT și Fan Courier. Pentru celelalte localități, costul transportului este comunicat și agreat de client înainte de expedierea comenzii.

Comenzile cu valoare peste 1000 lei au transport GRATUIT, indiferent de destinația din România.

Toate comenzile vor fi expediate în cutii de carton nepersonalizate pentru motive de siguranță. Produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a preveni eventuale neplăceri pe durata transportului și a manipulării. De asemenea, toate comenzile vor fi însoțite de factura fiscală și certificatul de calitate și garanție.

Simply Chic îți va trimite un email și un sms în ziua dinaintea livrării, pentru a fi pregătit(ă) cu plata (în cazul în care ai ales opțiunea de plată ramburs).

Termenul de livrare poate fi mărit în mod excepțional din cauza unor factori exteriori: condiții meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, epidemii de sanatate, etc. Magazinul nu are nici o responsabilitate pentru respectarea acestor termene datorate cazurilor de forță majoră.

RETUR

Conform legii, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Rambursarea sumelor plătite de către client se va face cu respectarea prevederilor legale, în termen de cel mult 14 zile de la data denunțării contractului de către consumator. Produsele returnate trebuie să fie exact în forma în care au fost cumpărate fără urme de uzură, lovituri, zgârieturi, accesorii lipsă, urme de parfum sau de diverse produse de întreținere. (O.G. 130/2000).

Dacă ai făcut  o comandă la Simply Chic și din orice motiv dorești să returnezi produsul cumpărat, te rugăm să ne anunți pe email intenția de retur și îți trimitem Formularul de retur, pe care să îl completezi și să îl incluzi în coletul de retur. Te rugăm ca produsele returnate să fie nefolosite, exact în forma în care le-ai primit și să fie însoțite de certificatele de originalitate primite la cumpărare.  Dacă produsele returnate nu sunt în forma în care au fost livrate (aspect, certificate de originalitate și documentele de livrare, etc.), ne rezervăm dreptul de a refuza returul. Ambalarea coletului returnat trebuie să asigure siguranța produselor pe durata transportului. Deterioarea produselor va aduce după sine diminuarea sumei rambusate cu valoarea estimată a deteriorării. Rambursarea contravalorii produselor returnate o vom face prin transfer bancar în contul menționat pe Formularul de retur în maxim 14 zile calendaristice de la primirea și verificarea produselor returnate.

Pentru a face procesul de retur cât mai Simplu și mai Chic, te rugăm să ne contactezi înainte telefonic și / sau pe email, pentru a stabili toate detaliile returului. Mulțumim.

Keep it simple.
Keep it chic.