Card cumpărături Alpha Bank

Rate Apha Bank

Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău  de cumpărături de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)


Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de cumpărături în lei emise de banca să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de cumpărături de la www.simplychic.ro.

Confort - pentru opțiunea de plată în rate nu este nevoie să aplici, să programezi în avans sau să faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar să soliciți plata bunurilor cu cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank în numărul de rate dorit și permis de comercianții parteneri.

Convenabil - bunuri achiziționate prin opțiunea de plată în rate cu cardul fără dobândă. Pentru bunurile astfel achiziâionate, pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobânda 0%.

Flexibilitate - poți folosi plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe masură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.

Libertate - ești liber să folosești plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine din maximul permis. Extrasul de cont de card emis lunar își va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit, iar prin serviciul de debitare directa poți alege ca suma totală datorată sau suma minimă de plată, să fie rambursată automat din contul tău curent deschis la bancă, în aceeași valută cu cea a cardului.

Keep it simple.
Keep it chic.