Produse noi

Marketing Maven S.R.L., operatorul magazinului online www.SimplyChic.ro, este înregistrat în Registrul de Evidență a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal al ANSPDCP cu numărul 33834 din data de 05.01.2015.

Acest website nu colectează date cu caracter personal de la vizitatori. Magazinul online SimplyChic.ro este dezvoltat și administrat de cătreMarketing Maven S.R.L. Firma noastră depune toate eforturile să ofere utilizatorilor o navigare online pe siteul nostru cît mai usoara și placută, dar în același timp sigură și să vă protejeze dreptul la intimitate și la imagine pentru protecția vietii dvs. personale. Respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor clienților si ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienților către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) și pentru informări comerciale cu privire la noutățile și promoțiile Simply Chic.

Nota de informare privind protecția datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Marketing Maven S.R.L., operatorul site-ului www.SimplyChic.ro, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: livrarea produselor comandate online și comunicarea de informații despre site și produse. Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru livrarea produselor comandate online și comunicarea de informații despre site și produse. Refuzul dumneavostră determină încetarea oricăror prelucrări de date cu caracter personal pentru clientul respectiv.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari destinatari: persoana vizată (persoana de la care se colectează datele), partenerii contractuali ai operatorului, societăți bancare, servicii de curierat, acestea fiind necesare în scopul stabilirii contactului cu clienții, în scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și în scopul indeplinirii la timp și cu operativitate a livrării comenzilor, precum și în scopuri de marketing direct). Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc. Ne obligăm să nu facem publice și să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.

 

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Marketing Maven S.R.L. prin magazinul online www.simplychic.ro?

□DA □NU

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la următoarele date de contact:

Date contact

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

Securitatea datelor

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor tale, înregistrarea și autentificarea pe www.SimplyChic.ro se face printr-un user name și o parolă. Pentru motive de siguranță păstrează această parolă secretă. În cazul în care ai uitat parola, vei primi o nouă parolă generată automat de către site pentru acces, ea putând fi schimbată după logare. Începând cu data de 3.03.2015, site-ul www.SimplyChic.ro a introdus protocolul https, cu certificat SSL Positivo securizat de Comodo, pentru toate datele tale din momentul creării/accesării contului de client până la finalizarea comenzii. Acest aspect este verificabil dând click pe lăcățelul care apare în bara adresei de web când se creează/accesează contul de client și pe durata comenzii. Lăcățelul închis arată legatura https, iar când dai click pe el apare confirmarea certificatului SSL Positivo Comodo. 

Feedback

Marketing Maven S.R.L. oferă utilizatorilor site-ului www.SimplyChic.ro posibilitatea de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Orice modificare a politicii de confidențialitate va fi publicată pe acest site la linkul http://simplychic.ro/content/politica-de-confidentialitate.

Keep it simple.
Keep it chic.