Colectia bijuterii Office Chic

Colecția Office Chic: profesionalism și eleganță.

Colectia bijuterii Glamour Chic

Colecția Glamour Chic: Seducție și rafinament.

Colectia bijuterii Casual Chic

Colecția Casual Chic: still relaxat, smart casual.

Colectia bijuterii Must Have Chic

Colecția Must Have Chic: stil clasic și atemporal.

Colectia bijuterii Wedding Chic

Colecția Wedding Chic: fericire și împlinire.

Colectia bijuterii Pearl Chic

Colecția Pearl Chic: eleganța perlelor de cultură.

Colectia bijuterii Crystal Chic

Colecția Crystal Chic: strălucirea fascinantă a cristalelor.

Colectia bijuterii Silver Chic

Colecția Silver Chic: rafinament și bun gust.

Colectia  bijuterii Statement Chic

Colecția Statement Chic: încredere în sine și feminitate.

Colectia bijuterii Romantic Chic

Colecția Romantic Chic: pentru romantism și dragoste.


Simply Chic îți promite să fie ajutorul tău în a găsi 'acel ceva' care să adauge nota de Chic ținutei tale. Indiferent că mergi la birou, la o întâlnire, la o seară cu fetele sau pur și simplu stai acasă, stilul tău te definește ca un parfum semnatură și este parte din universul tău.

Alege din colecțiile noastre gândite special pentru tine pe ocazii de purtare: Office Chic pentru femeia care petrece mult timp la birou, Glamour Chic pentru ocazii strălucitoare, Must Have Chic pentru un stil clasic și atemporal, Statement Chic pentru încredere în sine, Casual Chic pentru un stil smart casual și Wedding Chic pentru mirese. Pentru bărbații adevărați care știu să spună un Te Iubesc tandru, însoțit de o bijuterie delicată, avem colecția Romantic Chic. Dacă preferi însă să alegi pe compoziție, ai la dispoziție și colecțiile: Pearl Chic - eleganța perlelor, Crystal Chic - strălucirea cristalelor și Silver Chic - rafinamentul argintului. Pentru un plus de glamour, am adăugat acum și Clutch Chic - colecția de poșete de seară și clutch-uri Simply Chic.

Simply Chic îți promite o gamă variată și actualizată permanent, de produse deosebite care să îți accentueze frumusețea și personalitatea proprie. Alege acum branduri comercializate și apreciate la nivel mondial la doar un click distanță: Valero Pearls, Sakura Pearl, Orchira, Rafaela Donata, GoldMaid, SilberDreamZEEme și Nahla Jewels. Toate produsele au poze fidele și descrieri detaliate a produselor cu recomandări de asortare și combinare cu vestimentația ta.

Simply Chic îți promite promoții atractive, dinamice și variate. Urmărește promoțiile noastre și cumpără ceea ce îți dorești la cel mai bun preț.

Simply Chic îți promite că oricare ar fi alegerile tale, calitatea produselor Simply Chic este verificată permanent și  pentru fiecare produs de către A.N.P.C. Biroul de Metale Prețioase Cluj.

Simply Chic îți promite livrare promptă și în siguranță, prin Curier TNT (Luni-Vineri) sau Fan Courier (Luni-Sâmbătă), cu urmărirea online a coletului. Simply Chic îți promite transport GRATUIT pentru toate comenzile peste 500 lei (în zona 0 a ariei de acoperire TNT și Fan Courier) și peste 1000 lei (indiferent de locația de destinație din România).

Ca și modalități de plată ai: numerar ramburs, transfer bancar, plată online securizată cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) și plată în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături (BCR, Banca Transilvania, BRD Finance, Alpha Bank). Din momentul creării și accesării contului tău și pe toata durata comenzii ai securizate toate datele prin https, cu certificat Positive SSL Secured by Comodo. Toate datele tale sunt în siguranță la Simply Chic.

Simply Chic îți promite să îți ofere inspirație pentru a pune punctul pe Chic-ul ținutei tale, prin rețelele sociale agreate de tine, prin newsletter, precum și prin Manualul de Bijuterii Simply Chic.

Keep it simple.
Keep it chic.