Poșetă de seară clutch cu inel, argintie, cu paiete, mărgele, cu motiv coadă de păun

G000032

NU

Glamour chic rafinat, cu efect garantat, cu această poșetă de seară vintage-like, din satin argintiu, decorată simetric pe ambele părți, cu paiete argintii de 7 mm și mărgeluțe albastru cobalt, cu un decor fascinant în formă de coadă de păun cu mărgele verde lime, cognac și albastru cobalt. Mărgelele și paietele sunt cusute discret, deci nu vei avea surpriza de a le pierde. Închiderea se realizează cu un cadru metalic argintiu și un inel decorat cu cristale albe, inel care îl pui pe deget cind o ții. Dimensiunile exterioare sunt de 24 cm x 15 cm x 5 cm (încap telefonul, pudra, rujul și servețelele, alături de plicul de dar de nuntă). Înăuntru are 2 suporți rabatabili și 2 mânere din lanț argintiu de 40 cm, respectiv 120 cm, ceea ce îți permite să o porți în mână, pe antebraț sau pe umăr, după cum preferi. Interiorul este complet căptușit, cu un buzunar mic pe lateral. O poșetă de seară deosebită, care îți va aduce complimente de fiecare dată când o vei purta.

Mai multe detalii în tabelul de detalii și cele 3 poze de produs.

Simply Chic: Keep in simple. Keep it chic.

Detalii produs

Compoziție Metal argintiu; satin argintiu; paiete argintii; mărgele; cristale albe.
Dimensiuni 24 cm x 15 cm x 5 cm.
Ambalaj CADOU: saculeț textil pentru păstrare!
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: