Set Carat 1934 Dragoste Infinită (cercei, colier cu pandantiv)

Ce384Co84

DA

Semnul Infinitului din argint decorat cu zirconii albe într-un set format din cercei și colier cu pandantiv asortate. Cerceii sunt de stud / buton, cu închidere cu fluturaș. Dimensiunea lor este de 12 x 6 mm, jumătate sunt decorați cu zirconii albe. Colierul are pandantiv în formă asimetrică de semn de infinit, din argint decorat cu zirconii albe. Dimensiunea pandantivului este de 21 x 8 mm, iar a lanțului de 42 cm cu o extensie de 5 cm (Colier Cravată / Prințesă). Un set finuț și delicat.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 9 poze de produs.

Simply Chic: Carat 1934.

Detalii

539,00 lei

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; zirconii albe multifațetate.
Greutate Cerceii 1,15 gr.; colierul 2,76 gr.
Dimensiuni Cerceii 12 x 6 mm ; colierul 42 cm + 5 cm extensie; pandantivul 21 x 8 mm.
Ambalaj Săculeț + certificat original Carat 1934.
Livrare 2-5 zile lucrătoare, prin Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. Termenul exact de livrare este confirmat prin email după plasarea comenzii.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Colectia de Bijuterii Carat 1934 @ Simply Chic

Colecția de Bijuterii Carat 1934 @ SimplyChic.

Marca Carat 1934 este definiția bijuteriilor care reflectă frumusețe și perfecțiune. Farmecul pieselor colecțiilor Carat 1934 vin din pasiune și talent, ambele transpuse în forme și design cu note de glamour date de pietre strălucitoare și irezistibile. Formele senzuale se îmbină cu designul clasic pentru a încânta inimile iubitoarelor de bijuterii.

Piesele brandului Carat 1934 sunt din Argint Sterling placat cu rodiu, decorate cu pietre exclusive de zirconia. Zirconia Carat 1934 este prelucrată și tăiată întocmai ca un diamant real cu 57 de fațete, cu străluciri fascinante. Tradiția și experiența atelierelor de bijutieri se combină cu atenția la detalii și exigența calității exclusive. Seducția bijuteriilor Carat 1934 a devenit cunoscută și recunoscută la nivel mondial.

Alege acum o piesă Carat 1934 ca și semnătură a stilului tău și transformă-ți visul de glamour în realitate.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: