Set Glanzstücke My Valentine (2 coliere)

Co117Co118

NU

Alege un cadou inspirat pentru Valentine sau aniversarea voastră și anume un set compus din 2 coliere din argint cu pandantive inimă (un pandantiv inima simpla si un pandantiv inimă dublă). Pandantivul inimă simplă măsoară 11 x 10 cm, iar cel inimă dublă 14 x 6 mm. Ambele pandantive sunt incluse în lanț pe lungime (nu pot fi purtate separat). Ambele coliere măsoară 39 cm (la baza gâtului), cu o extensie de 5 cm (Colier Cravată / Prințesă), ceea ce permite să fie purtate stratificat cu oricare dintre ele mai lung sau mai scurt. E un cadou smart, colierele pot fi purtate stratificat, dupa ultimele tendințe, sau separate, câte unul. E cu siguranță o declarație de dragoste imensă.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 12 poze de produs.

Simply Chic: Glanzstücke München.

Detalii

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat.
Greutate Colier inima simpla 2,21 gr.; colier inima dubla 2,16 gr.
Dimensiuni Colier inimă simplă 39 cm + 5 cm extensie; pandantiv 11 x 10 mm; colier inimă dublă 39 cm + 5 cm extensie; pandantiv 14 x 6 mm.
Ambalaj Plic piele original + certificate Glanzstücke.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Glanzstuecke

Colecția Glanzstücke @ Simply Chic.

Bijuteriile Glanzstücke de la Munchen spun o poveste de viață, legând aceste creații unice de momente cheie din existența oricărei femei, momente când ne dorim să spunem Te Iubesc, Îți Mulțumesc, Sunt Aici pentru Tine, etc, dar cuvintele sunt sau par prea puține. Create de o echipa de bijutieri din München, acestea combină argintul sterling 925, cu simboluri magice, adaugând perle, zirconii cubice, piele naturală, șnururi colorate din bumbac, pentru a exprima cât mai autentic sentimentele. În centrul colecției Glanzstuecke sunt brățările cu piese asortate în coliere, cercei, etc. Atu-ul acestor bijuterii simple si elegante constă în abilitatea lor de asortare, ele putând fi combinate după voia inimii, pentru crearea unui look propriu și autentic. Alăturând aceste piese după imaginația fiecăreia, orice femeie își poate crea și re-crea stilul după inspirația de moment, selectând din colecția Glanzstücke exact bijuteriile care o reprezintă în acel moment.

Alege acum o bijuterie Glanzstücke pentru prietena, iubita, logodnica, soția, mama, sora, fiica.. doamna specială din viața ta. Marchează momentele frumoase din viață cu o amintire memorabilă.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: