Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Set Orchira Dans Alb de Perle și Granate (cercei,colier, brățară)

Ce256Co54Br43

NU

O declarație de stil și rafinament: cercei, colier și brățară asortate, multișir, cu 5 șiraguri de perle de cultură de apă dulce și granate neregulate, într-un dans fascinant de culori (alb, roz pal, gri argintiu, gri indigo și roșu granat). Cerceii sunt cu perle de cultură format buton, de culoare albă, nuanța cea mai deschisă din colier și brățară, de dimensiune 9 mm. Dimensiunile pietrelor din colier și brățară sunt de 4-8 mm, toate înșirate cu măiestrie și încheiate cu un accesoriu de argint 925, rodiat, la colier. Lungimea colierului este de 43 cm (Colier Cravată), iar brățara este elastică pentru maxim de confort. Pentru un efect spectaculos, poartă-le răsucite astfel încât să pui în valoare culorile contrastante. Alege acest set pentru o declarație veritabilă de stil și rafinament.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 13 poze și 1 video de produs.

Simply Chic: Orchira.

Detalii

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; perle de cultură de apă dulce, granate.
Greutate Cerceii 1,76 gr.;Colierul 92,66 gr.; brățara 50 gr.
Dimensiuni Cerceii 9 mm; colierul 43 cm; brățara 19 cm.
Ambalaj Cutie / săculeț original(ă) + certificat Orchira.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Orchira

Colecția Orchira @ Simply Chic.

Cu sediul în Edinburgh, Scoția, Orchira este o marcă de referință pe piața bijuteriilor cu perle din Marea Britanie. Creațiile Orchira sunt azi recunoscute atât în Marea Britanie, cât și în restul Europei sau Japonia. Fondatoarea firmei și a mărcii Orchira este doamna Shan You, care a combinat pasiunea sa de copilă pentru bijuteriile hand made, cu experiența sa de profesionist în acest domeniu și bineînțeles cu viziunea sa de leader și director creativ Orchira.

Brandul Orchira este dedicat excelenței și se definește ca și marca care oferă bijuterii speciale cu perle de cultură, pentru a pune în valoare frumusețea naturală a fiecărei femei. Toate piesele Orchira sunt create de către o echipa talentată de designeri scoțieni și francezi, și realizate manual în Europa, cu materii prime de cea mai înaltă calitate, respectând toate standardele etice și de mediu.

Orchira este cunoscută și pe piața românească, fiind considerată un brand al vedetelor. Blogul Stilago pune semnul egalului între marca Orchira și “perle nobile pentru femei delicate”.

Definește-ți azi un stil inconfundabil și îndrăznește să îți accepți unicitatea cu brandul Orchira.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: