Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Set Sakura Pearl cercei, pandantiv și lanț argint cu perle de cultură negre indigo

S000005

NU

Setul este compus din cercei stud / buton, lanț și pandantiv. Cerceii se închid cu fluturaș, fiind din argint 925, placat cu rodiu pentru a păstra strălucirea și au perle de cultură de apă dulce negre indigo, cu diametru de 8 mm. Lanțul are 45 cm (Colier Prințesă), format răsucit, iar pandantivul are o perlă de cultură în formă de lacrimă de 8-10 mm. Este un set elegant, ideal pentru da nota de chic ținutei tale.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 6 poze și 1 video de produs.

Simply Chic: Sakura Pearl.

Detalii

Pentru acest produs stocul s-a epuizat. Mai jos pe pagină, regăsești câteva recomandări personalizate din partea stilistului Simply Chic. Nu le rata!

299,00 lei

Detalii produs

Compoziție Perle de cultură de apă dulce; Argint 925, rodiat.
Greutate 6 gr.
Dimensiuni Cerceii 8 mm; pandantivul 8-10 mm; lanțul 45 cm.
Ambalaj Cutie originală + certificat Sakura Pearl.

Informații suplimentare

Sakura Pearl

Colecția Sakura Pearl @ Simply Chic.

 Sakura înseamnă în limba japoneză “Floare de cireș” și este un simbol puternic în cultura japoneză. Parfumul delicat și simplu al florii de cireș sugerează frumusețe, puritate, dezvoltare și tranziție. De aceea, perlele cu o ușoară nuanță roz, similară cu cea a florii de cireș sunt considerate printre cele mai valoroase.

Brandul Sakura Pearl aduce o gamă variată de bijuterii cu perle de cultură, de cea mai înaltă calitate, capabile să satisfacă cele mai exigente gusturi pentru fanii rafinați de bijuterii cu perle. Compania Sakura Pearl a fost fondată în 1993, ca și o companie internațională de comerț en gros de perle de cultură, cu sedii în Germania și Hong Kong. Procedurile lor foarte selective și riguroase de achizitionare și alegere a perlelor, direct de la producătorii lor, au facut în timp ca produsele vândute sub brandul Sakura Pearl să fie printre cele mai competitive la nivel mondial, atât ca și calitate cât și ca și preț. Colecția Sakura Pearl include piese clasice cu perle de cultură de apă dulce, în diferite forme, mărimi, culori și niveluri de lustru, combinate uneori cu alte pietre semiprețioase sau cu perle din Marea Sudului sau din Tahiti.

Alege să fii o perla delicată și fină ca și florile de cireș cu care se aseamană produsele Sakura Pearl.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: