Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Set SilberDream cercei, lanț, pandantiv argint cu sfere Swarovski alb negru

Ce126Co51

NU

Ești în dilemă cu ce să asortezi noua ta rochie roșie? Setul acesta te salvează. Cerceii, lanțul și pandantivul asortat de argint cu cristale Swarovski albe și negre îți adaugă glamour-ul pe care îl cauți, punând culoarea rochiei tale în valoare. Argintul are puritatea 925, este rodiat pentru a păstra strălucirea în timp. Cerceii au 4 cm, lanțul, 60 cm (Colier Matineu). Sferele cerceilor și a pandantivului au 14 mm. Pandantivul poate fi purtat și ca mărgea la o brățară de argint sau piele. Contrastul cristalelor Swarovski vor captiva privirile și îți vor aduce mereu complimente.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 10 poze de produs.

Simply Chic: SilberDream.

Detalii

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; cristale Swarovski alb negru.
Greutate 15,56 gr.
Dimensiuni Înălțime cercei 40 mm, diametru sfere 14 mm; lungime lanț 60 cm; diametru pandantiv 14 mm.
Ambalaj Cutie originală SilberDream.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Logo SilberDream

Colecția SilberDream @ Simply Chic.

Brandul SilberDream este un vis de argint, transformat în realitate prin combinarea unui spirit tineresc, modern și practic, cu precizia germană de execuție a unor bijuterii de calitate.

Produsele purtând marca SilberDream se remarcă printr-un design modern, dar și clasic, vesel, dar și serios, de zi, dar și de seară. Argintul 925 folosit ia forme elegante și cu personalitate, combinând adesea suprafețe lucioase cu cele mate, în contraste plăcute privirii. Cristalele cubice de zirconii sau Swarovski aduc nota de glamour fiecărei ținute. Atenția la detalii se face simțită în fiecare produs SilberDream, la finisaje, închizători, monturi, etc.

Alege acum să pășești într-un univers de argint și să îți trăiești visul SilberDream.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: