Set Tess Diamonds Ancora Mea (colier cu pandantiv, brățară)

Co153Br188

NU

Ancora este simbolul stabilității, al echilibrului și al puterii interioare. Alege pentru tine sau cineva drag acest set format din colier cu pandantiv și brățară asortate, din Argint 925, rodiat, cu diamante de 0,01 carate. Colierul măsoară 45 cm + 5 cm extensie (Colier Cravată / Prințesă), iar pandantivul ancoră, 24 x 13 mm. Brățara are 16 cm, cu o extensie de 5 cm, pentru a se adapta oricărei încheieturi. Ancora din brătară are 21 x 13 mm ș este încorporată în brățară. Un set frumos și inedit, încărcat de simboluri.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 9 poze de produs.

Simply Chic: Tess Diamonds.

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; 2 diamante de 0,01 carate.
Greutate Colierul 2,63 gr; brățara 1,79 gr.
Dimensiuni Colierul 45 cm + 5 cm extensie; pandantivul 23 x 13 mm; brățara 16 cm + 5 cm extensie, pandantivul ei 21 x 13 mm.
Ambalaj Săculeț original Tess Diamonds.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: