Set Tess Diamonds Vis de Vacanță (cercei, colier, pandantiv)

Ce353Co147

NU

Păstrează cu tine nostalgia unei vacanței de vară la mare, cu nisip fin, scoici și steluțe de mare alegând acest set compus din cerceii și colier cu pandantiv asortați, din argint, în formă de steluțe de mare, decorate cu diamante albe, fațetate, fiecare de 0,01 carate. Cerceii măsoară 11 x 11 mm și au închiderea cu fluturaș. Pandantivul are 15 x 11 mm, iar lanțul are 45 cm cu o prelungire de 5 cm (Colier Prințesă). Argintul are o puritate de 925 și este rodiat, pentru a păstra strălucirea bijuteriei în timp. Un set romantic, plăcut, feminin.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 10 poze de produs.

Simply Chic: Tess Diamonds.

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; 3 diamante albe, fațetate, fiecare de 0,01 carate.
Greutate Cerceii 1,69 gr; colierul cu pandantiv 2,62 gr.
Dimensiuni Cerceii 11 mm x 11 mm, pandantivul 15 mm x 11 mm, lanțul 45 cm + 5 cm extensie.
Ambalaj Săculeț original Tess Diamonds.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: