Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Set Valero Pearls Contrast Perlat (cercei, colier)

Ce160Co42

NU

Un set chic: perle de cultură de apă dulce, argint, piele naturală. Setul conține cercei creole huggies cu perle de cultură de apă dulce, detașabile, de culoare negru indigo, și dimensiuni de 9 x 6 mm, și un colier pe 2 fire de piele neagră, pe care sunt înșirate alternativ 7 perle ovale, de culori alb și negru indigo și dimensiuni 8 x 7 mm. Închizătoarea colierului și cercerii sunt din argint 925, rodiat, pentru a păstra strălucirea în timp. Diametrul creolelor este de 16 mm. Lungimea colierului este de 42 cm (la baza gâtului) cu o extensie de 5 cm , prevăzută la capăt cu o perluță de cultură albă de 5 mm (Colier Cravată / Prințesă). O alegere inspirata, chic și rafinată.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 10 poze și 1 video de produs.

Simply Chic: Valero Pearls.

Detalii

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; perle de cultură de apă dulce, albe, negre; piele naturală neagră.
Greutate Cerceii 4,64 gr; colierul 5,56 gr.
Dimensiuni Diametru creole 16 mm; colierul 42 cm + extensie de 5 cm.
Ambalaj Cutie originală + certificat Valero Pearls.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Valero Pearls

Colecția Valero Pearls @ Simply Chic.

Valero Pearls este brandul de bijuterii care face din perlele de cultură de apă dulce un cult și un mod de viață. Orice connaisseur în domeniul bijuteriilor recunoaște feelingul special dat de perle, atât celei care le poartă, cât și celor care o admiră. Eleganță, rafinament, distincție. Valero Pearls oferă o selecție atentă de piese, cu o varietate de colori, pentru a satisface toate dorințele și toate exigențele unei clientele sofisticate.

Perlele Valero sunt recunoscute ca fiind printre cele mai apreciate perle naturale la nivel mondial. Aceasta, în combinație cu o tradiție impresionantă de prelucrare a bijuteriilor, fac din piesele colecției Valero, motive serioase de a aduce zimbetul pe fața oricărei femei. Materialele care scot în evidență frumusețea perlelor sunt: argintul veritabil sterling, rodiat pentru a păstra strălucirea bijuteriei, cristalele zirconia cubice, pielea și accentele de organza, toate oferind un aer trendy, unor piese de altfel cu design atemporal.

Sufletul feminin în sine este o perlă: sensibil, delicat, oferind un curcubeu de nuanțe și trăiri prin straturile de sidef depuse de-a lungul timpului. Îndrăznește să îți creezi un stil personal cu produsele Valero Pearls, permite-ți să fii sedusă de frumusețea reflexiilor delicate ale perlelor, și de ce nu, sedu la rândul tău pe cei care te admiră.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

Set Valero Pearls Contrast Perlat (cercei, colier)
499,00 lei
+
+
=
Adaugă în coș
499,00 lei

30 alte produse din aceeași categorie: