Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Set Valero Pearls Eleganță Alb Negru (cercei, colier mediu)

Ce94Co45m

DA

Alb Negru este dansul de neutre care nu se va demoda niciodată, aducând cu sine o eleganță eternă, ca și în acest set compus din cercei clasici din argint cu perlă de cultură albă și colier din argint cu cristale negre, multifațetate și o perlă de cultură albă, mare, situată central ca un pandantiv. Cerceii sunt cu tortiță, cu înălțimea de 20 mm și perla de 9 mm. Cristalele negre din colier au dimensiuni de 3 x 2 mm, perla este perfect rotundă și are un diametru de 10 mm. Colierul are 48 cm (lungime medie) și o extensie de 5 cm care se termină cu o perluță de cultură albă de 5 mm. Acest set este foarte versatil, putând fi purtat cu ușurință atât la ținute business cât și la ținute de seară. Pur și simplu elegant.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 7 poze de produs.

Simply Chic: Valero Pearls.

Detalii

649,00 lei

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; cristale negre, perle de cultură de apă dulce.
Greutate Cerceii 2,85 gr; colierul 11,99 gr.
Dimensiuni Cerceii 20 mm; colierul 48 cm + extensie 5 cm.
Ambalaj Cutie originală + certificat Valero Pearls.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Valero Pearls

Colecția Valero Pearls @ Simply Chic.

Valero Pearls este brandul de bijuterii care face din perlele de cultură de apă dulce un cult și un mod de viață. Orice connaisseur în domeniul bijuteriilor recunoaște feelingul special dat de perle, atât celei care le poartă, cât și celor care o admiră. Eleganță, rafinament, distincție. Valero Pearls oferă o selecție atentă de piese, cu o varietate de colori, pentru a satisface toate dorințele și toate exigențele unei clientele sofisticate.

Perlele Valero sunt recunoscute ca fiind printre cele mai apreciate perle naturale la nivel mondial. Aceasta, în combinație cu o tradiție impresionantă de prelucrare a bijuteriilor, fac din piesele colecției Valero, motive serioase de a aduce zimbetul pe fața oricărei femei. Materialele care scot în evidență frumusețea perlelor sunt: argintul veritabil sterling, rodiat pentru a păstra strălucirea bijuteriei, cristalele zirconia cubice, pielea și accentele de organza, toate oferind un aer trendy, unor piese de altfel cu design atemporal.

Sufletul feminin în sine este o perlă: sensibil, delicat, oferind un curcubeu de nuanțe și trăiri prin straturile de sidef depuse de-a lungul timpului. Îndrăznește să îți creezi un stil personal cu produsele Valero Pearls, permite-ți să fii sedusă de frumusețea reflexiilor delicate ale perlelor, și de ce nu, sedu la rândul tău pe cei care te admiră.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: